Revetlla de Sant Joan al Parc Xarau

santjoan3

El Parc Xarau acollirà la foguera i la revetlla de Sant Joan de la tornada a la normalitat, després de la pandèmia. El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola portarà a la ciutat la flama del Canigó i organitzarà el sopar popular de la revetlla

El foc tornarà a ser protagonista la tarda/nit del 23 de juny per celebrar el solstici amb la tradicional foguera i revetlla de Sant Joan. Un grup de ciclistes del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola s’encarregarà d’anar a recollir la flama al cim del Canigó la mitjanit del 22 al 23 de juny. El camí de tornada serà en bicicleta fins a Sant Quirze del Vallès, a on les persones que ho vulguin podran anar a rebre les portadores de la flama i acompanyar-les caminant en l’últim tram fins a Cerdanyola.

Les activitats

El dijous 23 de juny, a les 18h i al jardí de Ca n’Ortadó, un contacontes de Sant Joan oferirà les seves històries sobre les tradicions d’aquesta nit màgica. A les 18:30 h es faran sardanes i balls a la plaça de Sant Ramon, organitzats per l’Agrupació Cultural Sardanista. La Flama del Canigó arribarà a la plaça de Sant Ramon a l’entorn de les 19:30h, es llegirà el missatge de la flama i es repartiran fanalets entre els infants i el públic en general per acompanyar la flama. Diables, Geganters, Arriers, la delegació local d’Òmnium Cultural i altres entitats, junt amb el públic que ho vulgui sortiran en cercavila en direcció a l’Ajuntament. Allà es lliurarà la flama a les autoritats municipals i els balladors de l’Esbart Sant Marçal faran una dansa d’homenatge. Seguidament, la flama agafarà el camí del Parc Xarau acompanyada per una cercavila. Al parc es completarà la foguera amb l’última carretada de llenya que portaran els Arriers de Sant Antoni i els Joves Diables de Cerdanyola seran els encarregats d’encendre-la.

Tiquets per al sopar a 15 euros

Amb la foguera en marxa, serà el moment de començar la revetlla amb el sopar popular organitzat pel CEM Cerdanyola i l’entitat veïnal del Sot de Can Xarau. L’Orquestra ‘Evasión’ serà l’encarregada d’animar la festa i el ball. El menú del sopar serà amanida, botifarra, pa, coca, beguda i copa de cava. El preu serà de 15 euros el tiquet, que s’haurà de comprar per Internet, a l’adreça http://cemcerdanyola.cat/wpcat/. També es podrà reservar una taula i 8 cadires per 8 euros. I finalment, s’ofereix l’opció de comprar tiquet per coca i una copa de cava al preu de 5 euros.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?