Reunió virtual informativa sobre el procés de preinscripció i matrícula per al curs vinent en P3

imatge_preinscripcio

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès convoca a les famílies amb infants nascuts al 2018 a una reunió per informar del procés de preinscripció i matrícula per al curs vinent en P3. La trobada, que es realitzarà telemàticament com a conseqüència de les mesures de seguretat per la COVID-19, tindrà lloc el dilluns 1 de març a les 18 hores.

A la reunió convocada pel Servei d’Educació de l’Ajuntament, s’explicarà el funcionament de la preinscripció i la matrícula per al curs 2021- 2022 als centres públics de Cerdanyola i es resoldran els dubtes que es plantegin. La convocatòria està dirigida a les famílies amb infants nascuts al 2018 i que per tant el curs vinent cursaran P3 d’educació infantil.

L’Ajuntament ha enviat a les famílies la convocatòria de la reunió amb l’explicació de tot el procediment d’accés als centres docents sostinguts amb fons públics per tal que estiguin informats de tot abans del període de preinscripció que serà entre els dies 15 al 24 de març.

D’altra banda les escoles programen cada any jornades de portes obertes per tal que les famílies puguin visitar els centres. Enguany per participar-hi cal que es demani cita prèvia al centres. Des de l’Ajuntament es recomana a les famílies visitar les escoles per tal de conèixer personalment els equips professionals, les instal·lacions, els projectes, els serveis i l’oferta de places, entre d’altres aspectes d’interès.

Des de la web municipal, http://www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio es pot accedir a les webs dels centres educatius de la ciutat, consultar la informació relativa a la documentació que s’ha d’aportar, el barem d’aplicació, etc. També es trobarà la informació de la zona d’influència corresponent al domicili de la família.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?