Retorna la Jugatecambiental al Parc del Turonet

20171112_essers_fantastics_de_tardor_9

La Jugatecambiental s’activarà el diumenge 21 de març proposant als infants que hi participin fer una posta a punt l’hort del jardí de les papallones.

La previsió és fer un total d’11 sessions de la Jugatecambiental tots els diumenges fins el 6 de juny entre les 11:30h i les 13:30h al Parc del Turonet i estaran guiades per educadors/es. Participar-hi és gratuït i obert a tothom. No cal inscripció prèvia però es controlarà l’aforament Durant la temporada de primavera es realitzaran activitats molt variades que faran reflexionar als infants sobre temes com el model de mobilitat, el descobriment de la natura, la sostenibilitat, etcètera. A totes les activitats se seguiran les mesures de seguretat vigents per evitar la propagació de la COVID i serà obligatori l’ús de mascareta.

La Jugatecambiental

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona a través del Programa d’Educació per a la Sostenibilitat i diferents Ajuntaments metropolitants, entre els quals el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l’entorn i el civisme.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?