Reserves de material per a dinar a l’Aplec de Sant Iscle

santiscle

El diumenge 21 de novembre es farà el tradicional Aplec de Sant Iscle. L’Ajuntament posa a disposició determinat material per aquelles persones que vulguin assistir a aquesta activitat i dinar en el marc de la mateixa. L’Ajuntament cedirà les taules i cadires a les entitats i ciutadania que vulgui dinar a l’Aplec de Sant Iscle. Tanmateix, el material disponible és limitat i, per tant, s’ha habilitat un procediment per reservar-lo. A continuació s’informa del sistema de reserva:

1. El material municipal disponible és de 60 taules i 500 cadires. D’aquest material:

  • 50 taules i 400 cadires es reserven a entitats i associacions.
  • 10 taules i 80 cadires es reserven a persones particulars.
  • Es reserven 20 cadires més per necessitats sobrevingudes.

2. Les entitats i persones interessades en fer una reserva d’aquest material han de sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a l’adreça santiscle21@cerdanyola.cat

3. A la petició de reserva s’haurà d’especificar el següent:

  • Identificació de la persona sol·licitant: nom i cognoms, DNI, telèfon mòbil de contacte i si és una sol·licitud a títol particular o en nom d’una entitat o associació.
  • Material que es vol reservar, tenint en compte les limitacions que s’estableixen al punt següent.
  • Nombre de persones previstes que utilitzaran el material sol·licitat.
  • Indicar si, a més a més de les taules i cadires, es necessitaran graelles o barbacoes (l’Ajuntament també pot facilitar, de forma molt limitada, aquests materials).

4. S’estableix la següent limitació màxima de peticions de reserva:

  • 4 taules i 32 cadires per entitat o associació.
  • 1 taula i 8 cadires per persona particular.

5. El termini màxim per enviar una sol·licitud de reserva és el 15 de novembre a les 14:00 h.

6. Les peticions es resoldran per ordre d’arribada i fins a exhaurir el material disponible.

7. Els materials reservats es repartiran a les persones amb reserva confirmada a les 8.00 h, a la zona de Sant Iscle. No s’assegura que es disposi del material reservat per a les persones o entitats que arribin més tard.

8. Haver fet una petició no assegura poder disposar del material sol·licitat, ja què cal que l’organització de l’Aplec de Sant Iscle confirmi la reserva. Aquesta confirmació es farà amb la major brevetat possible.

En cap cas no es podrà fer foc a terra. Es posarà a disposició carbonet per a les graelles. No hi haurà llenya a la venda ni es permetrà que se’n reculli del bosc, on no es podrà alterar res.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?