Repartidors de felicitat

e13895d662c3da6c0f371646a88bd086

Amb motiu de la situació d’emergència sanitària, demà està prohibida la venda de roses al carrer. Només se n’autoritza la venda en línia o per telèfon amb lliurament a domicili. Així, les floristeries enviaran roses de Sant Jordi a domicili a través de plataformes  digitals com adomicili.cat, entre altres aparadors en línia. Ens ho expliquen des de Floristeria Casamitjana, una botiga que ha repartit felicitat a les cases de Cerdanyola i altres municipis vallesans des del primer dia del confinament.  “Aquest any serà diferent, tot serà en línia”, constaten des de floristeria Casamitjana. La botiga, situada al cor de Cerdanyola està tancada al públic, però, en canvi, no han deixat de treballar ni un sol dia. Reben encàrrecs via whatssap, a través de la botiga on line de la seva web o de plataformes digitals de flors com Interflora. El primer que han constatat són les ganes i la il·lusió per celebrar la diada malgrat la situació d’alarma i el confinament decretat pel coronavirus. És el que expressen en les converses proveïdors i clients i ho confirma la pissarra del taller amb les notes d’encàrrecs. 

Els últims anys s’han venut per Sant Jordi una mitjana de set milions de roses, segons els càlculs del gremi de floristes de Catalunya. El mateix gremi, que ha impulsat la campanya #rosadesantjordiacasa preveu que enguany arribaran just a les 300.000 unitats, un 5% de la venta habitual. A diferència d’altres edicions de la festivitat “no es podrà entrar a la botiga i triar entre multitud d’opcions” lamenta Casamitjana. Cada Sant Jordi a la botiga preparaven creacions  d’art floral originals, úniques, elaborades gairebè a demanda pels clients, amb la rosa com a centre. El 23 d’abril de 2020 qui vulgui podrà encarregar i enviar la seva rosa,  si bé les opcions seran molt més limitades.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?