Reobre la Biblioteca Central

foto_np_bcc

La Biblioteca Central reprèn la seva activitat i permet l’accés de les persones usuàries, seguint les indicacions rebudes per les autoritats sanitàries. L’horari es manté igual: els matins de dimecres a dissabtes de 9.30 a 14 h; les tardes de dilluns a dijous de 15 a 20.30 h. En quant als serveis, es podrà entrar lliurement a la biblioteca a fer consulta i préstecs, si bé, per fer ús de l’espai d’estudi i consulta i dels ordinadors d’accés a internet caldrà disposar d’una cita prèvia. Les cites prèvies es poden demanar via espai web de la biblioteca https://www.bibliotecacerdanyola.cat/.

Tots els documents consultats en sala han de passar la quarantena. Es recorda que l’accés a la biblioteca només pot ser individual, excepte per a les persones usuàries que vinguin amb el seu grup de convivència. S’ha de mantenir la mascareta en tot moment i seguir totes les mesures de seguretat indicades.

Pel que fa a les activitats culturals, es manté la limitació de fer-les exclusivament online. Les activitats es mantenen segons la previsió, i es poden consultar a l’espai web de la biblioteca:

  • Contes infantils: disponibles al canal Instagram de la biblioteca @bibcerdanyola, en el dia i hora indicat per a l’activitat. Els contes seguiran igualment disponibles durant uns dies. No serà necessari fer inscripcions, ja que no hi ha un aforament màxim.
  • Bibliolabs: hi podran accedir les persones que prèviament s’hagin inscrit, segons les instruccions d’accés telemàtic que els farem arribar.
  • Club de lectura general i Book club anglès: disponibles per als participants dels grups, que rebran instruccions per poder participar.
  • Club de cinema, cafè filosòfic i Club de lectura fàcil en veu alta: aquestes activitats se suspenen temporalment, amb la intenció de reprendre-les de forma presencial tan aviat com les mesures de la pandèmia ens ho permetin.

 

 

 

 

Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?