Reno continuarà patrocinant al Cerdanyola CH

2070868436762058083e108006e34b46

El Cerdanyola CH i Reno han oficialitzat la renovació del seu acord de patrocini. La renovació s’ha fet oficial amb la signatura del contracte per part de Josep Vigueras, director de Reno i de Paco Carrión, vicepresident del Cerdanyola CH.

La marca de material esportiu cerdanyolenca és patrocinadora del club verd-i-blanc de forma continuada des de l’any 2014. El Cerdanyola CH celebra la renovació del contracte i valora molt positivament la suma de forces entre entitats i empreses nascudes a Cerdanyola.

Durant més de cinquanta anys, la marca Reno ha estat present a totes les pistes del món on s’ha practicat l’hoquei patins. La caracteritzen la gran qualitat dels seus productes, fet que l’ha portat a guanyar-se el prestigi de ser considerada la marca més important d’aquest esport, coneguda com “la marca dels sticks”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?