Reneix el Futbol Sala La Sínia

0555bbe9368a05bff51437bdc1ff702e

El futbol sala sembla agafar un nou impuls a la ciutat. El Club Futbol Sala la Sínia, fundat l’any 1995 al voltant d’un primer equip que va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Catalana i que enguany militava a aquesta categoria sota l’aixopluc del Cerdanyola FC, farà una jornada de portes obertes aquest diumenge 15 de juny a Fontetes amb l’objectiu d’aconseguir formar equips des de la categoria benjamí fins a juvenil.

El club estarà presidit per l’expresident del Cerdanyola FC, Abel Moreno, sota la coordinadació de Rubén de León, que aquesta temporada ocupava el càrrec de coordinador de la secció de futbol sala a l’entitat que presideix Felipe López. “La situació actual del futbol sala a Cerdanyola ha fet que bona part de la gent que viu aquest esport es plantegi que es necessari cobrir les necessitats des del futbol sala, no com una secció dins dins d’un club gran com el Cerdanyola FC. Volem tenir un club de futbol sala”, remarca De León, que assegura que “el Cerdanyola FC ens ha tingut abandonats durant tres anys, només per aquest motiu volem muntar un club específic de futbol sala”.

Moreno, impulsor de la entrada del Club La Sínia a l’estructura del Cerdanyola FC, creu que la seva aposta és clara: “El futbol sala té vida pròpia i necessita un tractament diferenciat. És per això que hem decidit estructurar-nos al voltant d’un projecte amb quasi 20 anys d’història”. L’expresident del Cerdanyola FC recorda que en el seu mandat va consolidar la base de forma espectacular “amb equips a totes les categories” i va aconseguir “recuperar la instal·lació de Fontetes per a l’ús del futbol sala i com l’embrió del futur estadi que es construirà en breu”.

Aquest nou projecte esportiu, que reneix per consolidar-se com l’opció del futbol sala a Cerdanyola, està treballant en dues línies, la primera de les quals és poder disposar d’unes instal·lacions que facilitin un correcte funcionament de l’entitat, explica De León. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Marc Guillamon, assegura que des de la regidoria totes les entitats esportives han de rebre un “tracte equitatiu” i sobre la possible concessió de la gestió de les instal·lacions de Fontetes al Cerdanyola FC, Guillamon remarca que “treballem perquè el club tingui una gestió més directa de les instal·lacions, que continuaran sent propietat de l’Ajuntament”. Però sobretot Guillamon apunta que la regidoria aposta “per la unificació i no per escissions” per fer més gran un esport.

L’altre gran objectiu del Futbol Sala La Sínia és fer un projecte esportiu atractiu on tingui “cabuda tothom, especialment el futbol sala femení i els veterans”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?