Remei Gómez (CiU): “Hem de reinventar Bellaterra”

c3698948bbef8e01b61b372d4a29088b

Renegociar el conveni econòmic amb l’Ajuntament, recuperar el diàleg amb el consistori, transaparència econòmica i la creació d’un consell de Bellaterra amb representants de totes les entitats i d’un club d’empresaris són les apostes amb les que Remei Gómez (CiU) es presenta a les eleccions per a l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra.

IDEALS I VOLUNTAT DE SERVEI
Goméz es empresària, està molt vinculada a entitats del Tercer sector i va ser l’impulsora de la  deba de suport a l’emprenedoria del Rotary Club. “És una de les persones més preparades que té el partit”, lloava el coordinador general de Convergència, Josep Rull. Uns elogis compartits per la presidenta de Ciu A Bellaterra, Montse Corominas: “Té experiència, és honesta, propera, té caràcter i sap dialogar i mediar. És la millor candidata que podem tenir”. Per a Rull, Bellaterra ha aconseguit “ser un poble amb un ampli reconeixement al país” i per aquest motiu, “i per la figura de la Remei”,  la presentació “és un acte de màxima rellevància”. El líder convergent destacava que els “ideals i la voluntat de servei” són les credencials de Gómez, que es presentava com “una política que sempre ha treballat pel seu país i que ara vol treballar pel seu poble”. La candidata es presentava amb un video que mostrava les deficiències que pateix la zona i es mostava convençuda que el govern de l’EMD arreglarà d’aquí al maig “tot el que no s’ha fet en quatre anys”. En aquest sentit, Goméz anunciava que ella i el seu equip elaboraran un “programa real per a una Bellaterra pròspera i segura”. I per aconseguir-ho posaran en marxa una enquesta telefònica entre els veïns per “acabar de determinar el que volen els bellaterrencs”. De moment, el que té clar la candidatura que encapçala Gómez és que volen “una identitat per a Bellaterra”. L’abocador de Can Fatjó dels Aurons, la seguretat ciutadana i la sanitat són les tres preocupacions que Gómez va destacar a presentació: “Volem policia a Bellaterra i també un metge de família i una infermera”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?