Recorregut i afectacions al trànsit per la Cavalcada dels Reis d’Orient

WhatsApp Image 2023-01-05 at 09.24.17(1)

La Cavalcada de Reis provocarà el tall dels carrers per on passa, limitacions d’estacionament i també modificacions en el recorregut d’algunes línies de bus.

La sortida de Ses Majestats els Reis d’Orient, acompanyats de la Fada Alba i la comitiva reial,  està prevista a les 17:30 h al Parc Tecnològic, a la cantonada del carrer dels Boters amb l’avinguda de la Universitat Autònoma. Recorreran els carrers de la ciutat per saludar a la ciutadania amb la desfilada de carrosses i artistes. El recorregut de la Cavalcada de Reis accedirà a la ciutat pel carrer de Sant Ramon, girarà pel carrer d’Anselm Clavé per baixar pel carrer de Sant Enric fins a la plaça de Sant Ramon a on agafarà el carrer de Sant Casimir, el carrer de Francolí fins al passeig de Cordelles a on es dirigirà cap a l’Ajuntament, baixarà pel carrer de Francesc Layret, l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de la Primavera fins arribar al parc del Turonet. Tots aquests carrers quedaran afectats i no es podrà circular per ells durant el pas dels Reis i les seves comitives.

Està prohibit aparcar als carrers del recorregut des de les 9 del matí del dia 5 de gener, per facilitar les tasques de neteja del circuit. També s’ha de tenir en compte que a partir de les 17 h hi haurà restriccions de circulació de vehicles en el recorregut. A més, en el seu transcurs es produiran talls en diversos carrers adjacents, pel que és recomanable evitar l’ús del vehicle pel centre de la ciutat en l’horari de la cavalcada.

D’altra banda, també es veuran afectats els recorreguts de les línies urbanes i interurbanes que passen pels carrers esmentats. Aquestes són les línies SU1 i SU3 i les interurbanes A4, B7, e3, B4, B2. Durant el transcurs de la Cavalcada les parades ubicades als carrers per on passa aquesta quedaran fora de servei i els autobusos modificaran el seu recorregut per poder seguir circulant.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?