Rècord d’espectadors en el Fantosfreak més internacional

15abde3c81505959f6d2610e3cdfbe51

Va començar amb un rècord del participació – es van rebre 1130 treballs de 85 nacionalitats diferents- i s’ha tancat amb la millor resposta del públic fins al moment. El Fantosfreak 2015, Festival Internacional de curtmetratges fantàstics i freaks de Cerdanyola, guardonava amb el seu primer premi el curt d’animació Bendito Machine V (Jossie Malis) en  una nit  multitudinària on la novetat de la demostració de Wrestling, a càrrec de Riot Wrestling, omplia el Parc del Turonet.

La clausura del festival també va servir per estrenar els curts ‘El secret de la Torre Vermella’, el primer curt del taller de cinema per a majors de 58 anys, el teaser d’una web sèrie de Ripollet i la versió llarga de Mad Menox, la presentació del Fantosfreak2015 sense censura. “Muntar un ring al costat de la pantalla de cine, veure un públic totalment heterogeni i que l’Ajuntament faci emblema d’un festival com aquest m’ha enamorat”, confessava el guionista i director Alberto Marini, que va presentar el tràiler de Summer Camp durant la seva primera visita al Fantosfreak. “És molt bonic veure com la gent s’involucra en un festival com aquest, que no és una còpia de Sitges, perquè el que importa més enllà de la qualitat és com la gent hi participa”, apuntava Marini, que és un dels productors executius de la saga ‘REC’ de Jaume Balagueró i Paco Plaza i el guionista de ‘Mientras Duermes’.

CONNEXIÓ AMB EL PÚBLIC
“L’espectacle de wrestling ha estat tot un encert, la presència d’Alberto Marini fantàstica i s’ha respirat un ambient de connexió total vers la nostra audiència”, apuntava el director del festival, Rafa Dengrà, que assegura que la sorpresa d’aquesta edició ha estat  la nit de divendres: “Mai havíem tingut tanta afluència de públic el dia final. De fet ha estat el dia que ha vingut més gent i l’ambient ha estat espectacular. Crec que l’espectacle de wrestling ha fet que la projecció comencés molt a dalt”. Després de la bona resposta del públic i dels elogis, la valoració només pot ser positiva. “Des de la recepció de curtmetratges, hem polvoritzat el rècord, passant per la selecció i sobretot les projeccions. La afluència de públic ha estat més massiva que mai i divendres ha estat el tancament perfecte”.

Per als organitzadors del Fantosfreak el repte ara és trobar la fórmula pcréixer més, “perquè s’ha vist molt clarament  que la gent respon, la gent estima el Fantosfreak”. I és que el Fantosfreak ja és marca de Cerdanyola, però “pot esdevindre quelcom més important”, anuncien.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?