Reconeixement a l’alumnat emprenedor

011e88ef4a8328e08be9d913808b8290

Un llum portàtil, un espai d’oci amb quatre ambients, un comandament a distància per buscar objectes perduts i un compartiment secret per a sabatilles són els quatre projectes premiats a la VI edició del Concurs d’Idees empresarials innovadores per a Joves Can Serraperera. La convocatòria -organitzada pel Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica- va comptar  amb 37 projectes presentats per l’alumnat de 1r de Batxillerat d’Economia i 3r i 4t d’ESO dels Instituts d’Ensenyament Secundari Banús, Forat del Vent, Gorgs i el Col·legi Montserrat.

El 1er premi de 3r i  4t d’eso va ser pel projecte Handbagled (llum portàtil dins d’una funda de velcro que s’adapta a l’interior de bolsos, bosses de mà i motxilles) realitzat per les alumnes de l’IES Banús María García, Paula Ramírez i Daniela Chávez. El segon premi en aquesta categoria va ser per Mapo “troba el que vulguis quan vulguis”(comandament a distància que serveix per a buscar diferents objectes perduts) elaborat pels alumnes Carlos Toribio, Eric Brosa i Óscar Pérez (Gorgs). El 1er premi de Batxillerat d’Economia va recaure en el projecte DIC Cinemes (espai d’oci on les persones de totes les edats podran triar i gaudir de pel·lícules antigues i actuals en quatre ambients) presentat per Laura Levy i María José Suárez (Gorgs). I el segon premi va ser per Securityshoes (projecte basat  en afegit un compartiment secret en tot tipus de sabates),   realitzat per  Ariadna Casanova i Marc Sánchez (Forat del Vent).

La Jornada dels joves emprenedors a Cerdanyola s’emmarca dins del Programa de Foment de la Cultura Emprenedora adreçat als instituts d’ensenyament secundari del municipi, i que té com a principals objectius donar a conèixer la creació d’empresa als estudiants. També vol detectar i dinamitzar el potencial emprenedor dels joves de la ciutat per impulsar la creació d’empresa a mig i llarg termini. Si la representant de Cerdanyola Empresarial, Carolina Martel, donava l’enhorabona als participants l’alcaldessa Carme Carmona assegurava que l’acte vol reconèixer als joves emprenedors “el seu treball en equip, la seva constànciai  la seva il·lusió”. Carmona convidava els joves emprenedors a “aprofitar el potencial que ofereix Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?