Receptes per a l’èxit empresarial

2735facec1d89ee0a8d2497f18c9f8af

La celebració dels 10 anys de vida de la patronal cerdanyolenca, materialitzada en la 7a Nit de Cerdanyola Empresarial, va aplegar més de 260 persones a l’Hotel Campus de la UAB i es va convertir en “un veritable llibre d’ajuda empresarial”, com destacava el conseller de Territori, Damià Calvet, després d’escoltar les paraules dels guardonats. L’èxit ve del treball constant, cal conèixer el client, guanyar-se la seva confiança, estar atents i mantenir-se actualitzats, buscar la fidelitat dels clients i posar en valor la força de l’equip són algunes de les receptes d’èxit empresarial que es van escoltar.  

En aquests 10 anys Cerdanyola Empresarial ha aconseguit convertir l’associació en un interlocutor amb l’administració pública, ser un espai de trobada entre empreses i emprenedors i fer aportacions solidàries. “Hem passat de 9 a 140 associats”, recordava l’actual president de l’entitat, Jaume Maranges, que apuntava que el repte de futur és seguir promovent la interrelació dels agents del territori: “Hem fet moltes coses, però queden encara moltes per fer i ho volem fer sumant esforços”. Maranges recordava que quan s’estaven fent gestions per fer dues associacions, els empresaris van fer servir “el seny per posar-nos d’acord, cedint uns i altres per juntar-nos en una associació”. En aquest mateix sentit, es dirigia als polítics locals: “Seria bo que a les eleccions municipals els polítics pensin en arribar a acords amb el mateix seny que vam fer servir nosaltres”. Per la seva banda la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, destacava que el govern municipal havia portat al ple diferents propostes per “tractar de revertir desigualtats” i que sempre intentaran “buscar vies per reequilibrar la balança”. La regidora destacava l’obligació d’entendre’s que tenen l’administració i el teixit econòmic abans de remarcar que l’executiu local està treballant perquè el Parc de l’Alba “respongui als interessos de la ciutat”. Precisament el Parc de l’Alba va centrar gran part del discurs de Calvet, que el definia com una “gran oportunitat” pel país. “Cal donar l’empenta definitiva a aquest pol d’atracció econòmica per millorar-lo i fer d’ell un projecte més sostenible econòmicament i mediambientalment”, apuntava.   

RECERCA/INNOVACIÓ: NEOS SURGERY
El reconeixement en l’apartat de recerca i innovació va ser per a Neos Surgery, que porta a cirurgians de tot el món solucions innovadores i especialitzades en cirurgia cranial i de columna i està present en més de 20 mercats en els cinc continents.

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA: COL·LEGI MONTSERRAT
El guardó a la responsabilitat social corporativa va ser per al Col·legi Montserrat, que va néixer fa gairebé 70 anys gràcies a l’impuls de les germanes Assumpció i Montserrat Felip.

PROJECCIÓ DE LA CIUTAT: RENO

Reno porta el nom de Cerdanyola per tot el món com a principal marca de material d’hoquei patins a nivell estatal.

INTERNACIONALITZACIÓ: MGA

En aquests moments MGA aborda el seu procés d’internacionalització en diferents fronts, per la part operacional amb la explotació de diferents salons i casinos electrònics a Itàlia en les ciutats de Turin, Gènova i Roma, pel vessant Industrial amb l’exportació dels seus productes multi-posició d’èxit.

DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI I FOMENT OCUPACIÓ: MASAGAS

En els últims tres anys Masagas ha duplicat el seu personal en nòmina, tot assolint una plantilla de 30 persones.

TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL: ANTONI FELIP MOBLES

La Nit també va reconèixer la trajectòria d’Antoni Felip Mobles, referent a la ciutat des de fa quatre generacions.

COMERÇ: FARMÀCIA VALLS

En l’apartat de Comerç, l’establiment distingit va ser per a la Farmàcia Valls, la primera farmàcia oberta a Cerdanyola el 24 de juliol de 1919 i coneguda com “la de l’estació”.

RESTAURACIÓ: NUKUHIWA

En l’àmbit de la restauració el guardó va ser per al bar de copes polinesi NUKUHIWA), que al gener del 2019 celebrarà 35 anys com una gran família al servei dels clients, tant dels antics com dels nous.

LLIURAMENT DE LA BECA ROTARY AL PROJECTE LATSCIENCE

El projecte mereixedor de la Beca Impulsa a l’emprenedoria Jove del Rotary Cerdanyola va ser LatScience de Mireia Ortega. El seu projecte, guardonat amb 2.000 euros in seguit de serveis empresarials,  és un joc de taula de divulgació científica per aprendre ciència.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?