RapEnAntena, Hip-Hop online des de Cerdanyola

50653a943de6a353add8d4f20eb55662

El RapEnAntena, un esdeveniment de concerts online que es farà l’1 de maig (de 17 a 22 hores), serà un dels protagonistes de l’agenda virtual del divendres. L’associació juvenil cerdanyolenca Rapcelona organitza la proposta que s’emetrà en directe a través de l’Instagram de l’entitat (https://www.instagram.com/rapcelona290/). RapEnAntena comptarà amb la participació d’artistes de Hip-Hop que cantaran durant mitja hora cadascun.

La cancel·lació del Sardà Urban Fest, previst per la Festa Major, i la situació actual de país provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha dut l’entitat a organitzar el RapEnAntena amb l’objectiu d’amenitzar el confinament i oferir un altre tipus d’entreteniment principalment a la gent de Cerdanyola, Vallès Occidental i Barcelona. L’Ajuntament de Cerdanyola, a través de la regidoria de Joventut i el Casal de Joves Altimira, dóna suport a la iniciativa.

Qui són els organitzadors?

L’associació juvenil Rapcelona de Cerdanyola de Vallès, una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’organització d’esdeveniments que promouen l’Hip Hop i la cultura urbana.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?