Rafael Vallbona presenta ‘Swing. Allà on la vida venç’ al Cafè amb Lletres

Cafè amb lletres novembre

L’escriptor Rafael Vallbona presentarà avui (19 hores) al Cafè amb lletres de novembre ‘Swing. Allà on la vida venç’ (Edicions 62 : 2021) en un acte conduït per la periodista Valèria Gaillard. La sessió del Cafè amb lletres serà presencial a la Biblioteca Central de la ciutat i virtual a través del canal municipal a YouTube. No cal fer reserva prèvia encara que l’aforament serà limitat.

Es tracta d’una novel·la basada en la història real del músic Enric Torres.Basada en la història real de l’orquestra Red Ribbon’s, una novel·la que ens marca el ritme de tota una època. Dels feliços anys vint als tràgics quaranta. Una novel·la sobre la construcció d’un món nou, just i segur, i la derrota d’aquest somni per les ideologies reaccionàries. La vida d’un amant del jazz que entre els casinos de Palafrugell, Harlem, el Paral·lel i la Itàlia feixista es veu abocat a una realitat cruel. Un autèntic musical.

Qui és?

Rafel Vallbona (Barcelona, 1960) és escriptor i periodista. Autor de més de 60 llibres de tota mena entre novel·les, no-ficció, poemaris i llibres de viatges, alguns dels quals han estat traduïts i altres han estat premiats amb el Just Manel Casero de narrativa, l’Amat Piniella i el Nèstor Luján de novel·la històrica, l’Ernest Udina de periodisme, el Columna jove i el Ramon Muntaner de novel·la juvenil, el Ferran Canyameres de novel·la negra, el Cadaqués a Rosa Leveroni o els Jocs Florals de Barcelona de poesia, entre d’altres. Col·laborador a premsa, ràdio i televisió, ha estat professor a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Amb la novel·la La casa de la frontera (2017), va guanyar el Premi BBVA Sant Joan.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?