R. Cherry: “Mo Víkingr està enamorant molta gent”

85ca514f9886a96d3c067f991afcb736

Sota el pseudònim R. Cherry, s’amaga Raquel Rubio, una cerdanyolenca de 20 anys apassionada per la lectura que, en poc temps, s’ha convertit en una autora revelació. Després de la saga romàntica ‘Mi locura’, aquest desembre ha publicat el seu tercer llibre. ‘Mo Víkingr’ és una novel·la passional de mitologia nòrdica que narra la història d’un amor complicat, arriscat i màgic entre Egil, un víking de cap a peus, i Gala, una noia de cabells rojos com el foc. “Malgrat que està ambientada a la Noruega de l’era dels víkings, els lectors poden identificar-s’hi, ja que és una novel·la amb la qual no deixaran de sentir emocions”, explica l’autora.

En poc temps, ‘Mo Víkingr’ està captivant molta gent, cosa que compensa tres anys d’escriptura i documentació. “Ha estat un procés sofert i fins i tot desesperant, perquè sempre hi havia alguna cosa per aprendre sobre la cultura dels víkings”, reconeix Raquel Rubio, que afegeix que “potser per això he estimat aquesta història com mai hauria pensat que ho faria”.

ESCRIURE: UN ALLIBERAMENT NECESSARI
De cara a un futur pròxim, té previst seguir escrivint per “donar vida a allò que no existeix”. Com per a molts altres escriptors, per a ella escriure és un alliberament necessari sense el qual no podria viure, que, alhora, permet que els lectors es transportin a nous mons i somiïn. – Oriol Company

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?