Quins són els nous col·legis electorals i els carrers assignats a cada un d’ells?

distribucio_meses_electorals_0

L’Ajuntament de Cerdanyola ha canviat alguns col·legis electorals per garantir que la ciutadania, que vulgui exercir el seu dret al vot de manera presencial a les eleccions del 14 de febrer, pugui fer-ho amb seguretat. Els canvis d’ubicació responen a la necessitat de trobar instal·lacions on es pugui garantir la distància entre persones i amb millors accessos que permetin el compliment de les mesures sanitàries. Els cerdanyolencs i cerdanyolenques podran consultar quin és el seu col·legi electoral al web municipal.

Durant la jornada electoral caldrà complir les mesures de seguretat per fer front a la COVID-19 respectant la distància de seguretat, duent mascareta i rentar-se les mans de manera continuada.

43.468 persones podran votar a Cerdanyola a les eleccions el 14 de febrer

En total 666 persones han estat designades com a càrrecs de mesa; 1 president i 2 vocals per mesa, més dos suplents per a cada càrrec. En total hi haurà 74 meses en 16 col·legis electorals i 3.468 persones podran votar a Cerdanyola

L’ordenament legal estableix que el president i els vocals de cada mesa electoral estan designats per sorteig públic entre la totalitat de les persones incloses a la llista d’electors que sàpiguen llegir i escriure i siguin menors de setanta anys, si bé a partir dels 65 anys podran manifestar la seva renúncia en el termini de set dies. El President haurà de tenir el títol de batxiller o el de formació professional de segon grau o subsidiàriament el de graduat escolar o equivalent.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?