Quines obres s’han realitzat durant l’estiu a les escoles de Cerdanyola?

Visita a l’escola Xarau amb motiu de l’inici escolar / . Ajuntament (NP)

El curs 2021-22 ha començat amb normalitat a la totalitat de les escoles del municipi i algunes d’elles ho han fet amb millores als patis, aules o edificis. Aquest estiu, l’Ajuntament de Cerdanyola ha fet actuacions a les escoles Les Fontetes, La Sínia i Xarau. A més, el Departament d’Educació de la Generalitat ha dut a terme obres a les escoles Bellaterra, Les Fontetes, als instituts Forat del Vent, Pere Calders i Banús, al CEE CFT Flor de Maig i al CEE Jeroni de Moragas.

L’alcalde, Carlos Cordón, acompanyat del regidor d’Educació, David González, han fet una visita a alguns dels centres per conèixer en primera persones les millores realitzades.

El detall de les actuacions realitzades

Escola Les Fontetes: l’Ajuntament a dut a terme millores al pati substituint el paviment dels gronxadors i el tobogan i instal·lant una taula de ping-pong, una cabana i taules de pícnic. D’altra banda, el Departament d’Educació de la Generalitat està realitzant les obres d’adequació per ubicar al centre Servei Educatiu.

Escola Municipal La Sínia: s’ha procedit a pintar l’interior de l’edifici de primària.

Escola Xarau: s’han instal·lat al pati taules de ping-pong i un joc de recorregut.

Escola Bellaterra: s’ha dut a terme la reforma dels lavabos interiors per a mestres, s’ha obert una porta d’accés de l’edifici de primària al pati i s’han reformat els lavabos exteriors del pati.

Institut Forat del Vent: s’han reparat els arrebossats i la pintura de la façana i s’ha millorat el pati d’entrada.

Institut Pere Calders: s’ha arranjat la rampa d’accés al centre.

Institut Banús: s’ha reformat el paviment i la pintura d’algunes aules per adequar-les a nous usos

CEE CFT Flor de Maig: s’ha començat a fer la retirar de les cobertes de fibrociment dels corredors i de la nau-aulari. Aquesta actuació no ha pogut ser finalitzada i es durà a terme intentant tenir la mínima repercussió possible en l’activitat del centre

CEE Jeroni de Moragas: s’han instal·lat diverses grues en diferents aules, s’ha enrajolat la cuina, s’ha instal·lat una barana al pati i s’ha fet els preparatius per a l’encoixinament de l’habitació de seguretat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?