Quim Oltra tornarà a ser el presidenciable d’ERC a l’EMD de Bellaterra

WhatsApp Image 2023-04-24 at 16.51.16

Esquerra es mostra decebuda perquè no s’hagi consensuat una candidatura unitària i Quim Oltra tornarà a ser de nou el presidenciable de la formació. La seva companya de grup a l’EMD, Laura Batalla, es presentarà com a substituta.

“Cal generositat, fer un pas al costat i cedir el protagonisme a un altre si cal”

ERC Bellaterra ja va proposar la unitat les passades eleccions i no va poder ser. Per aquestes, ERC Bellaterra ho ha tornat a proposar i lamenta que la situació es repeteixi eleccions rere eleccions. “Hem pogut comprovar que no existeix l’acord necessari per a fer realitat aquesta aposta de cercar un únic lideratge i els acords amplis per a donar respostes a les necessitats Bellaterra”, assegura Quim Oltra, actual vocal a l’EMD de Bellaterra. “Cal generositat, fer un pas al costat i cedir el protagonisme a un altre si cal. Ho hem ofert, ens hem mostrat disposats a fer aquest pas al costat i ha estat rebutjat”, lamenta Oltra. Des d’ERC consideren que la unitat transversal que pretenien “continua sent i serà la única fórmula per a poder sortir de l’atzucac que des de fa anys està el poble”. També creuen que la proposta programàtica que aquests darrers 8 anys han mantingut continua vigent i que l’estan fent servir altres partits que es presenten i que no han volgut apostar per la unitat.

“Creiem que la resta de formacions han confós la generositat del nostre oferiment, en la que ens diluïem dins d’un projecte de consens, amb feblesa política, però estem convençuts que les nostres propostes per a Bellaterra són les més responsables, adequades i possibles, com podria ser un nou conveni com el que té Valldoreix o treballar per un espai públic net i segur. I la prova és que o bé ens copien les propostes del 2019 o bé no poden, o pitjor encara, no volen, oferir el que ERC ofereix des de Cerdanyola; un conveni de màxims”, assenyala Oltra. En el mateix sentit, Laura Batalla recordava que durant tot aquest mandat han fet una “feina ingent” en benefici dels bellaterrencs: “Dissortadament des del grup majoritari o no ha recollit les nostres propostes o les ha fet seves de manera ineficient, i el poble continua igual, sense cap canvi rellevant. Esperem que noves majories, amb la irrupció de nous partits, facin possible fer política i transformar i millorar el poble”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?