Quim Masferrer actuarà a la festa de Sant Martí

FOTO 05 b

Tot i que encara no s’ha fet públic el programa de Sant Martí, la Comissió de Festes ja ha anunciat que l’actor i presentador Quim Masferrer portarà l’espectable ‘Bona gent’ a l’envelat de la plaça de Sant Ramon el diumenge 6 de novembre (18.30 hores).

Les entrades tenen un preu de 15 euros i ja es poden comprar en aquest enllaç i al Bar Restaurant Grau. Les entrades s’estan venent a bon ritme i la Comissió de Festes de Sant Martí estudia ara l’opció de fer una segona sessió de l’espectacle.

Després de 250 representacions i 150.000 espectadors Masferrer vol continuar homenatjant el públic. “Ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes que escriuran l’argument d’aquesta experiència”, promet la sinopsi de ‘Bona gent’

Qui és?

Quim Masferrer (Sant Feliu de Buixalleu, 1971) està dins la categoria d’autors contemporanis. De ben jove va començar a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la seva primera companyia. Va ser l’any 1998 quan va fundar Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i actor. Entre d’altres, ha rebut prestigiosos premis i reconeixements, dels quals en destaca el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes (any 2000) per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi ONDAS a Millor programa de TV no estatal pel programa El Foraster. El seu teatre no deixa indiferent i a més a més permet lectures des de la més immediata, popular i còmica, fins a la més profunda i filosòfica.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?