Quilòmetres d’esforç i solidaritat
CEM

63de4f3c6303b2f95afa397bd1aa79d0

Socis del CEM participaran a la Marxa de Resistència Solidària Montseny-Costa Brava 

Un total de 16 socis del Club d’Esports de Muntanya (CEM) de Cerdanyola participaran el proper 29 de juny a la Marxa de Resistència Solidària Montseny-Costa Brava. La caminada de 75 quilòmetres començarà a Sant Marçal (Montseny) i s’acabarà a la població costanera de Blanes en un recorregut llarg i exigent que obligarà als caminaires del CEM a fer un esforç físic i mental considerable. “Som un grup d’amics que en comú ens mou la muntanya i el senderisme. Ens hem engrescat en fer aquesta caminada solidaria per tal d’ajudar a l’Hospital Sant Joan de Deu aportant quilometres i esforç”, asseguren els caminants.

DOS EQUIPS DE VUIT PERSONES

El CEM Cerdanyola participarà amb dos equips de vuit persones que tindran un ampli equip de suport de voluntaris del club. Però la marxa de resistència no és més que l’aspecte complementari de la iniciativa #PerAlsValents, que té com a principal objectiu recaptar fons per a la construcció i dotació del Pediatric Cancer Center de l’Hospital de Sant Joan de Déu. L’entitat cerdanyolenca ha recaptat més de 8.000 euros que ja han estat ingressats en la web de donacions de Sant Joan de Déu. Aquesta xifra supera amb escreix les previsions inicials dels dos equips, que han comptat amb la col·laboració de moltes persones que han fet les seves donacions personals o col·lectives. Quan encara falten uns dies per a la prova, l’organització de la Montseny-Costa Brava ha recaptat més de 70.000 euros. I Cerdanyola estarà representada a la Marxa de Resistència Solidària havent-se convertit en el club que més ha recaptat en donacions de tots els equips participants.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?