Queda’t amb Cerdanyola

vals

Nova iniciativa en suport del comerç i l’hostaleria de la ciutat. L’Ajuntament de Cerdanyola i la Cambra de Comerç de Sabadell promouen la campanya ‘Queda’t amb Cerdanyola’ per reactivar el comerç, la restauració i les activitats de serveis a les persones, amb una injecció de més de 200.000 euros. “Aquesta campanya té un doble objectiu. Per una banda, promoure el consum a la ciutat, afavorint així a alguns dels sectors més colpejats per la crisi del COVID19 i, per altra banda, ajudar a les famílies de Cerdanyola en les seves compres després d’uns mesos molt complicats”, anunciava l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón.

Des de ja i fins al 14 d’octubre, tots els cerdanyolencs i cerdanyolenques majors de 16 anys que ho desitgin, podran adquirir els seus vals de consum de 5 i 10 euros (fins a un màxim de 20€), pagant la meitat de l’import del val; a través de la web habilitada (https://cerdanyola.bonoconsumo.es). “La previsió és que aquesta campanya, que suposarà una aposta de 200.000€ per part de l’Ajuntament, acabi revertint en una injecció directa de 400.000€ en el comerç, els serveis i la restauració de Cerdanyola”, apuntava Cordón, que remarcava que Aquesta iniciativa “és possible” gràcies a un conveni amb la Cambra de Comerç de Sabadell. “Des del govern municipal esperem que tingui una molt bona rebuda en el comerç, els serveis i la hostaleria de la ciutat, així com en el conjunt de la ciutadania de Cerdanyola. Volem que, en un moment que els cerdanyolencs ja no tenen restriccions de mobilitat, es quedin a Cerdanyola per gaudir dels seu comerç i la seva hostaleria”, assegurava el batlle.

El president de la Comissió de Relacions Institucionals de la Cambra de Comerç de Sabadell, Lluís Sisquella, es mostrava “orgullós com a cerdanyolenc d’haver pogut signar aquest conveni” amb l’Ajuntament i que “municipis com Cerdanyola puguin comptar amb l’ajuda de tot el potencial que té la Cambra per cooperar amb l’administració”. Tant ell com el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Sabadell, Josep Maria Porta, agraïen al consistori que hagi comptat amb la Cambra: “La idea és agilitzar un procés en el qual la Cambra tenia els cens de comerços per poder treballar conjuntament amb l’Ajuntament. Esperem que amb aquesta acció la gent no marxi de Cerdanyola per fer les seves compres”.

Finalment, la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché, agraïa també la tasca de la regidoria de Serveis Econòmics. “Una de les coses més boniques que estem vivint aquest mandat és la proximitat amb el Gremi d’Hostaleria i amb Cerdanyola Comerç i Serveis”, explicava Arché: “Estem molt il·lusionats i hem après d’experiències similars realitzades al nostre voltant, esperem que sigui un èxit i que reverteixi en el comerç i l’hostaleria. És una acció més que impulsem des que va començar aquest malson de la pandèmia”.

Com funciona?

Tots els ciutadans i les ciutadanes de Cerdanyola majors de 16 anys tindran a la seva disposició dos vals de 10 euros o quatre de 5 euros. Deu euros seran per disposar-ne als comerços i establiments de serveis i els altres 10 euros, a l’hostaleria de la ciutat. Podrà fer-se ús de cadascun dels vals en compres iguals o superiors al 50% de l’import del val en els establiments adherits a la campanya.

S’han emès vals de dos tipus:

  • Vals Comerç i Serveis: 10.000 vals per valor facial de 10 euros i 20.000 vals per valor facial de 5 euros.
  • Vals Restauració: 10.000 vals per valor facial de 10 euros i 20.000 vals per valor facial de 5 euros.

Així, els vals valorats en 10 euros, costen 5 euros al consumidor que els podrà gastar a les botigues adherides a la proposta. D’aquesta manera, el comerç obté un compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros. La ciutadania pot fer servir els vals de descompte des de ja i fins al 14 d’octubre en els establiments adherits a la campanya.

Tots els establiments de Cerdanyola del Vallès poden adherir-se, seguint les bases de la campanya. “Els comerços, l’hostaleria i els serveis cobraran els vals de forma periòdica”, garantia l’alcalde. Els ciutadans els podran reconèixer gràcies a un adhesiu que els identificarà a l’accés dels establiments de comerç, serveis a la persona i de restauració, així com consultant la web https://cerdanyola.bonoconsumo.es

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?