Quasi 600.000 euros per a les beques escolars 2021-2022

back-to-school-1576792_960_720

L’Ajuntament ha destinat enguany 589.119,92 euros a les beques escolars per al curs 2021-22. Aquesta quantitat ha hagut de ser augmentada respecte a l’import previst inicialment per a la convocatòria i que era de 512.739,37 euros. L’increment de la partida de les beques escolars respon a la voluntat del govern municipal de poder donar cobertura a totes les sol·licituds presentades i amb la puntuació necessària per ser beneficiària de beques mantenint alhora que mantenint els mateixos mòduls que garanteixen una import de beca adaptat a cada situació econòmica. Al mateix temps, l’augment de la partida permet assegurar que tot l’alumnat disposi dels elements necessaris per poder fer un bon curs.

El govern continua fent palès l’objectiu de reforçar els recursos dels serveis socials municipals adreçats a la població més vulnerable per tal de poder donar una resposta com administració més propera a la ciutadania. Les beques serveixen per a que tots els infants del municipi accedeixin al curs escolar amb igualtat d’oportunitats.

L’ampliació del termini de presentació i l’opció de presentar aquestes de forma telemàtica ha facilitat a les famílies poder realitzar el tràmit. Enguany s’han rebut 737 sol·licituds de beques, un 7,27% respecte a l’anterior convocatòria. En molts casos les sol·licituds demanen diferents conceptes de beca i en total han estat 1.910 beques les atorgades.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?