Quasi 500 persones consoliden la Nit de Cerdanyola Empresarial

9feeafa8e740fdbe632b43236148b194

D’una empresa com Mysnoc, amb només 10 dies d’existència, a una com la Gestora Cerdanyola, que enguany celebra els 75 anys. La III Nit de Cerdanyola Empresarial, que va comptar amb més de 450 assistents i va estar presidida per la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, va lliurar vuit guardons de reconeixement anual a empreses de la ciutat i la tercera a Beca Rotary per a l’emprenedoria. Una cita que s’ha consolidat com a punt de trobada del món econòmic local i comarcal i que situa Cerdanyola com “una ciutat emprenedora de primer ordre i un lloc de referència a nivell europeu”, en paraules d’Ortega.

En un acte optimista -“la recuperació ja apunta i té accent català”, apuntava la vicepresidenta de la Generalitat- es lliuraven vuit reconeixements empresarials: Responsabilitat Social Corporativa, per a l’empresa Maheco; Projecció de la ciutat, per a Sener; Internacionalització, per a STE Group; Desenvolupament de negoci i foment de l’ocupació, per a Grup MH; Recerca i Innovació, per al Parc de Recerca de la UAB; Comerç, per a Autoescoles Cordellas; Restauració, per a l’Hotel Torre Vermella, i Trajectòria Empresarial, per a la Gestora Cerdanyola. “El que és més important és que les empreses perdurin anys, que vinquin temps, en llenguatge metafòric és com una empremta que deixem a la sorra de la platja”, remarcava el president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella. I, segons ell, els requisits que ha de tenir una empresa que vol perdurar són tenir responsabilitat social i esperit de servei, fer equip, reinventar-se i tenir cultura empresarial. Unes qualitats que Ortega destacava com a essencials per sortir de la crisi: “La recuperació serà possible gràcies a l’economia productiva, a l’esforç inversor de les empreses, a l’afany per investigar i innovar, a la voluntat per oferir una feina ben feta, competitiva i que cada dia ens permeti obrir nous mercats”.

GENERACIÓ D’OCUPACIÓ
Per a l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, el futur de la ciutat passa per “abordar un full de ruta conjunt”amb la col.laboració público-privada i l’aposta per un model econòmic que tingui la “generació d’ocupació com a prioritat irrenunciable”.

En aquesta línia, Carmona anunciava destaca la creació de l’anomenada Quota Zero a Cerdanyola, que implicarà l’accés a bonificacions fiscals a les empreses de nova creació i que vol ser “un gran de sorra per potenciar l’estabilitat d’unes empreses que han d’agafar embranzida”.

Durant la gala el Rotary Club Cerdanyola va lliurar la tercera Beca Rotary d’Impuls a l’emprenedoria a l’empresa Mysnoc de Daniel Pastrana i Lourdes Cabasés. Amb dos anys de feina al darrere i només 10 dies de vida, Mysnoc és una aplicació per a dispositius mòbils amb la qual pretenen “transformar l’agenda de contactes dels telèfons per facilitar l’intercanvi de dades personals”. L’aplicació, segons expliquen Pastrana i Cabasés, permet que “l’usuari decideixi quines dades comparteix amb cada contacte i simplement modificant el seu perfil s’assegura que tots tinguin les seves dades actualitzades”. Els dos joves rebran una dotació econòmica de 2.000 euros i l’accés al catàleg de prestacions i assessorament dels membres del Rotary Club durant un any.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?