Quan es faran els concerts del Festival de Blues ajornats ahir?

gisele

La incertesa de la XXIX’5 Festival Internacional Blues de Cerdanyola es va viure ahir fins al darrer moment. A la pandèmia provocada per la Covid-19 s’hi va sumar ahir una meteorologia adversa que va fer reprogramar tres dels concerts i moure d’ubicació un quart. Així doncs, el concert Hendrik Röver & Los Míticos GT’s, previst per ahir a les 22 hores al jardí de la Masia Cordelles, es farà avui dissabte dia 3 a les 19 hores a l’Ateneu de Cerdanyola. Angué Hot Jazz, previst per Ca n’Ortadó, es trasllada el dissabte vinent dia 10 a les 12 hores al mateix espai, igual que The Bacos que tocarà també el dissabte de la setmana vinent al migdia (12 hores) i a l’amfiteatre de Can Serraparera. D’aquesta manera doncs, i amb un gran esforç organitzatiu se celebraran els 29 concerts previstos.

Inauguració a ritme de soul

La diva del soul Gisele Jackson acompanyada per la seva banda, The Shu Shu’s va tocar finalment al teatre de l’Ateneu. Les adverses condicions meteorològiques van obligar a traslladar el concert. Jackson va oferir un concert amb grans clàssics que van fer vibrar d’allò més a l’entregat públic que, complint les mesures de seguretat, va ocupar les gairebé 200 localitats disponibles a l’Ateneu.

Entre els concerts que encara tenen entrades disponibles hi ha el d’Alber Solo & The Firebirdblues (divendres 9 d’octubre, 22 hores), Bantastic Fand (diumenge 4 d’octubre, 21 hores) i  The Sick Boys (dissabte 10 d’octubre, 22 hores). La resta de concerts han exhaurit totes les localitats.

Des de l’organització del festival es fa una crida a les persones que tenen localitat perquè l’utilitzin i en cas de que, finalment, no hi puguin assistir, ho comuniquin al correu electrònic bluescerdanyola@gmail.com per tal de poder alliberar les entrades i que algú altre pugui gaudir del concert. Les estrictes mesures de seguretat derivades de la situació provocada per la pandèmia mundial de la Covid-19 fan necessari la traçabilitat de les persones que hi assisteixin.

Festival de blues amb seguretat

L’organització del Festival de Blues de Cerdanyola aposta per un festival completament segur i, amb aquest objectiu, ha treballat per bastir un extens protocol de seguretat que preveu totes les situacions necessàries tant pel que fa al públic, com per als artistes, personal tècnic, d’acomodació i seguretat que passaran pel certamen.

Així doncs, per al públic s’ha previst l’ús de la mascareta en tot moment, i de gel hidroalcohòlic als accessos dels espais, la reserva prèvia d’entrades gratuïtes, la distància de seguretat entre el públic assistent i les taules per a grups de convivència habitual, així com les entrades i sortides esglaonades dels espectadors des d’una hora abans dels concerts, entre d’altres mesures recomanades per les autoritats sanitàries.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?