Punt de suport a la campanya de vals de compra ‘Queda’t amb Cerdanyola’

vinilcamapanyavalscomercnoti

Des de finals de maig està en marxa la campanya de suport al comerç i hostaleria local ‘Queda’t amb Cerdanyola’. La iniciativa funciona mitjançant vals de compra i té com a finalitat reactivar el comerç, la restauració i les activitats de serveis a les persones, amb una inversió de més de 200.000 euros per part de l’Ajuntament de Cerdanyola. Tots els ciutadans i les ciutadanes de Cerdanyola poden comprar a meitat de preu dos vals de 10 € o quatre de 5 € per utilitzar-los en compres als comerços, serveis, bars i restaurants adherits i que es poden consultar a https://cerdanyola.bonoconsumo.es/.

Per tal d’atendre a la ciutadania que no disposa de noves tecnologies, l’Ajuntament instal·larà un punt d’atenció el dimarts 6 i el dijous 8 de juliol a la plaça de Francesc Layret de 18h a 20:30h i el divendres 9 de juliol al Mercat Municipal de les Fontetes de 10:30h a 13h. Les persones que vulguin informar-se del funcionament de la campanya i/o rebre ajuda per adquirir els vals es podran apropar a la carpa i seran ateses per tècnic i tècniques del servei de Promoció Econòmica.

La campanya ‘Queda’t amb Cerdanyola’ està promoguda per l’Ajuntament de Cerdanyola i la Cambra de Comerç de Sabadell.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterAbrir chat
Necessites ajuda?