PSC i Cs avancen en la implementació del seu pacte de pressupostos amb noves màquines per fer esport a l’aire lliure

El govern local socialista i el grup municipal de Ciutadans (C’s) avancen en la implementació del seu pacte de pressupostos amb noves màquines per a fer esport a l’aire lliure a Cerdanyola i fer accessible l’esport al conjunt de la ciutadania de Cerdanyola.

El novembre passat les dues formacions polítiques van acordar l’abstenció de C’s en l’aprovació dels comptes i inversions municipals, tot facilitant la seva aprovació a canvi de consensuar i aplicar un catàleg de vuit propostes de la formació taronja. A principis de març el govern local va instal·lar dos espais bio saludables, als quals s’afegiran en els propers mesos més espais per poder realitzar exercici a l’aire lliure amb l’objectiu que Cerdanyola faciliti l’esport al conjunt de la ciutadania. Aquesta proposta entre totes dues formacions, va ser un dels acords que recollits per a la negociació de pressupostos corresponents a l’any 2021. “La voluntat de PSC i de Cs és avançar en iniciatives com aquesta que tenen l’objectiu de millorar la vida i en aquest cas concret potenciar l’esport a l’aire lliure fent-ho accessible per a tots i totes”, asseguren les dues formacions en un comunicat conjunt. Des de Ciutadans, la portaveu Sonia Rodríguez ha assegurat que el seu partit “sempre estarà quan es tracti de propostes realistes i bones per a la ciutat” i ofereix consens al govern per a tirar endavant aquells projectes que “millorin la vida dels cerdanyolencs i les cerdanyolenques”. D’altra banda, el portaveu del govern local del PSC, David González, afegeix que “són molts els acords que podem abordar entre totes dues formacions amb l’objectiu de transformar la nostra ciutat, amb rigor i bona voluntat’’.

Totes dues formacions es van comprometre també a fer un seguiment trimestral de les vuit propostes acordades en el pacte de pressupostos i es conviden a una pròxima reunió per fer seguiment d’altres temes d’interès per a la ciutat com l’evolució del Pla d’Habitatge, l’increment d’ajudes a les famílies i de les Ajudes Covid-19, així com la implementació necessària de Parcs Inclusius i la modernització dels polígons industrials de la ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?