PSC i Ciutadans arriben a un acord per convocar la junta local de seguretat

1500x500

El govern municipal del PSC i el grup de Ciutadans han arribat a un acord per convocar la junta local de seguretat i iniciar un estudi per implementar la instal·lació de màquines de reciclatge a la ciutat.

Cs Cerdanyola celebra el compromís adquirit amb el govern municipal per convocar la Junta Local de Seguretat el 20 de maig amb l’objectiu d’analitzar la situació actual de Cerdanyola pel que fa “a la seguretat, robatoris, incivisme, així com la falta d’agents de Policia Local i Mossos d’Esquadra”. La portaveu del grup municipal de Ciutadans, Sonia Rodríguez, assegura que des del seu partit porten gairebé un any exigint la convocatòria d’aquest òrgan: “Creiem que és fonamental per conèixer l’estat de la seguretat a la nostra ciutat i la incidència de determinats delictes. Creiem que és bo saber quins augmenten o disminueixen per treballar amb la màxima informació“. En el marc dels recents acords de Cs Cerdanyola amb el govern de PSC, la Junta Local de Seguretat és una altra de les exigències taronges que es complirà. “Tenim la paraula de govern, i seguirem apostant per propostes que ens donin els recursos i eines necessàries per poder desenvolupar polítiques i propostes eficaces per a la ciutadania”, apunta Rodríguez.

Des Cs Cerdanyola creuen també que és important millorar els recursos destinats a la seguretat a la ciutat i garantir d’una vegada les condicions laborals dels agents locals, a més d’accelerar el procés de cobrir vacants i sol·licitar al govern de la Generalitat més efectius per a la comissària de Mossos d’Esquadra de Cerdanyola. “No només és necessària més policia local, sinó també exigir a la Generalitat una major dotació de Mossos per Cerdanyola”, destaca la portaveu. Amb la convocatòria de la Junta local de Seguretat, asseguren, “podrem comprovar fins a quin punt són necessaris en funció de com hagin evolucionat les xifres reals”.

D’altra banda, les dues formacions han acordat iniciar un estudi per a la implementació de la instal·lació de màquines de reciclatge com a prova pilot abans de la finalització del 2021. En aquesta línia, els dos grups definiran, a curt termini, una modificació de pressupost “per poder dur a terme la moció de Cs aprovada en el seu moment juntament amb la resta d’accions que tenen la finalitat de conscienciar la ciutadania”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?