Propostes per viure el 8-M a Cerdanyola

8M

Enguany Cerdanyola educació feminista (CEF) s’ha proposat omplir de vida feminista la plaça de l’Ajuntament aquest 8 de març. Al matí, des de  CEF porten mesos organitzant la ‘Matinal 8M perspectiva de l’adolescent’, en la que es comptarà amb la participació dels instituts de Cerdanyola. Entre ells, la representació teatral de l’INS Banús, un taller de micromasclismes de Sinapsis i la dinàmica “La Ciutat Violeta” que ha preparat l’entitat “per fer arribar la veu de les i els joves en la construcció d’una ciutat feminista”. També tindrà lloc l’actuació de la cantautora cerdanyolenca Celia Macías.

Concentració unitària feminista

A la tarda, també des de la CEF s’ha convocat una concentració unitària feminista a les 19 hores a la plaça de l’Ajuntament. La iniciativa compta amb el suport de diferents entitats del municipi com Batucamela, Castellers de Cerdanyola, Dones Republicanes, Dones x la Igualtat, Arran o En Comú Podem. Durant la concentració, un grup de dones de Batucamela realitzarà diverses actuacions i a les 19.45h. els Castellers de Cerdanyola faran un pilar feminista. “Estem també preparant un manifest unitari amb les entitats i dones feministes que donen suport a la concentració que el llegirem conjuntament el dia 8 a les 19.15 hores”, asseguren les organitzadores.

 

a

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?