Propostes familiars per explorar el Vallès Occidental

1.1080X1080 copia

En un estiu encara molt marcat per la situació epidemiològica i on els viatges estan limitats, el Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta de nou pel turisme de proximitat i sostenible. Ho fa a través de la proposta “Explora el Vallès”, que ofereix una guia de viatge amb recursos i propostes per fer als diferents municipis.

Aquest estiu el Vallès Occidental espera rebre visitants de la pròpia comarca, de l’Àrea Metropolitana i de la resta de Catalunya, ateses les restriccions per viatjar. Les tendències turístiques apunten que aquest estiu els desplaçaments seran en cotxe propi, en grups petits, amb la preferència d’espais naturals i amb sortides curtes, posant en valor les relacions personals per sobre del lloc.

L’objectiu de la campanya promocional d’aquest estiu és, d’una banda, promocionar la comarca i els seus atractius: naturals culturals i gastronòmics, amb un especial atenció al sector serveis, greument afectat per la crisi, donant suport a la reactivació econòmica del sector. D’altra banda, protegir i cuidar els espais naturals de l’ús intensiu que es produeix arran del confinament, amb un considerable augment de visitants a l’entorn, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització.

Per tot plegat, la campanya turística per aquest estiu utilitza el potencial de la cultura i la creativitat per construir una turisme sostenible, pròsper i diversificat a la comarca del Vallès Occidental, proporcionant així una millor qualitat de vida als seus habitants i un efecte positiu en el sentiment d’identitat i pertinença dels seus habitants.

Les propostes per aquest estiu es fonamenten en el producte Explora el Vallès. Es tracta d’ una guia que té la pretensió de posar a la disposició de les famílies i les escoles una recepta de cuina oberta i combinable que ajudi a fer valdre el patrimoni natural i cultural a partir de desenvolupar activitats educatives en els entorns més propers del Vallès Occidental, prenen com a base la gran varietat de patrimoni, natural i cultural de la comarca.

Aquesta és una eina educativa que té com a objectiu final el coneixement del territori i el seu patrimoni. Una proposta  que et permet descobrir, examinar, investigar i reflexionar per a conèixer, aprendre, experimentar i estimar  la comarca i el seu patrimoni.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?