Prohibides les reunions de més de sis persones

grauweb

El PROCICAT ha aprovat la proposta dels departaments de Salut i Interior de limitar les reunions socials, tant en l’àmbit públic com privat, a un màxim de sis persones a tot Catalunya, i no 10 com fins ara. La limitació  no s’aplica a persones convivents i té com a objectiu reduir el nombre de contagis per COVID-19, que majoritàriament ara es donen en l’àmbit interfamiliar i en l’entorn social més proper.

També es limita a sis el nombre de persones que poden ocupar una taula o agrupacions de taules en els establiments d’hostaleria i restauració, tant en espais interiors com en terrasses.

De moment els parcs infantils continuaran oberts

La direcció del Procicat ha decidit per ara no tancar els parcs infantils, tot i que destaca que el seu ús suposa un risc de contagi, especialment per presentar superfícies de contacte freqüent elevat, per fer coincidir infants de grups de convivència estable diferents, i per la dificultat per mantenir les distàncies i aglomeracions en els espais d’ús compartit simultani. En aquest sentit, el Procicat recorda que cal “un ús racional” dels parcs infantils i demanen a les famílies que no s’hi accedeixi si ja hi ha un nombre important d’infants en aquell moment. També proposen limitar el temps d’ús a un període inferior a l’habitual i buscar activitats i jocs d’esbarjo alternatius a l’ús de gronxadors o tobogans. L’òrgan també ha demanat als ajuntaments que reforcin els missatges informatius als accessos als parcs infantils, que en redueixin els aforaments al 50% i que s’incrementi la neteja de les superfícies de contacte, espais tancats i equipaments per fer exercici.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?