Programació de les entitats per al primer semestre de l’Ateneu

Foto espectacle Lilith

Música, teatre familiar, humor, màgia, cant, cinema i ball a disposició de la ciutadania en una vintena d’activitats que es faran al Teatre Ateneu. Els espectacles es faran seguint les directrius de les autoritats sanitàries, pel que fa a les activitats de caire cultural. En tot moment caldrà que el públic segueixi les indicacions de la sala i del personal responsable de la funció.

Música

La música serà un dels pals de paller de la programació del Teatre Ateneu. El concert La veu de la cobla, a càrrec de la Cobla – Orquestra Selvatana dirigida pel mestre Santi Escura s’escoltarà al Teatre Ateneu el 12 de març a partir de les 19 h. Serà el concert de l’Aplec de Cerdanyola amb un programa ben variat que inclourà música de tot el món i música de casa nostra: sardanes, havaneres i cançó d’autor, entre d’altres. L’organització anirà a càrrec de l’Agrupació Cultural Sardanista i el preu serà  6 € socis de l’Agrupació; 12 € no socis. (Els socis tindran dret a una sola entrada a preu reduït).

L’endemà i a partir de les 18 h el cant coral serà el protagonista. El teatre acollirà la 10a Trobada de Corals. Hi actuaran la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, l’Obrador Coral de Rubí i l’Agrupació Coral Matadepera. Un acte que destil·larà bona música, germanor i compromís amb la cultura. El preu de l’entrada serà de 3 €. Es vendran dues setmanes abans del concert a amcv.cat.

La Banda simfònica de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès celebrarà Sant Patrici, la festa patronal d’Éire. Ho farà el 19 de març a partir de les 19 h amb la proposta Saint Patrick’s amb la banda. Un concert dedicat a la música irlandesa i folklòrica. A la primera part, una formació convidada interpretarà peces pròpies d’aquestes terres celtes amb instruments irlandesos tradicionals; i a la segona part, la Banda agafarà el relleu amb un repertori adequat per aquesta festivitat i d’homenatge a les músiques populars europees.El preu de l’entrada serà de 3 €. Es vendran dues setmanes abans del concert a amcv.cat.

L’endemà l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola, dirigida per Kai Gleusten, oferirà el tradicional i esperat Concert de Primavera. Serà a partir de les 19 h. El preu de les entrades serà de 13 €; anticipat 11 €; descomptes per jubilats, joves I nens acompanyats. Localitats al web de l’orquestra: www.occerdanyola.cat.

La Jove Orquestra de Cerdanyola dirigida per Borja Mascaró posarà el fermall a un maig ben musical. Ho farà amb Tempesta i Passió, concert que s’interpretarà el 26 de març a les 19h. Hi actuaran com a solistes Catalina Reus i Oria Palau. El preu de les entrades serà de 8 € general ; 6 € reduïda (12-18 anys, majors 65 anys, alumnes AULOS). Gratuït per a persones associades a la JOC i menors de 12 anys. Entrades numerades a la venda a https://orquestrajoc.fila12.cat

Les propostes musicals del semestre es tancaran amb la XXXV Nit del Cante Jondo. Organitzada per la Casa d’Andalusia portarà el 14 de maig, en horari a concretar i al Teatre Ateneu una selecció de les principals figures del cante i el baile flamenco de l’actualitat. Una cita indispensable per tots aquells aficionats i persones interessades en aquest art universal.Preu i lloc de venda de les entrades, a determinar.

Teatre familiar

L’entitat Bambalina proposa una variada programació per al primer semestre de l’any vinent. Començaran el 23 de gener, a les 12 h, amb l’obra La llàntia meravellosa, una producció de Festuc Teatre. Seguirà La Pallassada, que comptarà amb dos espectacles. El 19 de febrer i a les 18 h, es veurà l’espectacle Remenber Show, una producció de Teatre Mòbil & Marcel Gros. L’endemà, a les 12 h, es representarà Taxaan!!, de Circ Xic.

Per a celebrar el Dia del Teatre Bambalina programarà El monstre de colors, una producció de Tutatis Produccions Teatrals. Es veurà el 27 de març a les 12 h. Totes les representacions es faran al Teatre Ateneu. El preu de les entrades serà de 5 euros, per públic de 3 a 12 anys, i 7 euros, per adults. Les entrades es vendran per internet, a l’adreça https://entrades.bambalina.cat/ i també una hora abans de l’inici de l’espectacle a l’Ateneu.

Teatre amb accent cerdanyolenc

Pel que fa a altres propostes teatrals, els Passi-ho bé teatre i el GAT Teatre presentaran noves obres. Pioneres modernes és el títol del muntatge que Passi-ho bé teatre representarà el 18 de març i a les 20 h. El propòsit és ajudar a rescatar d’un oblit injust algunes de les veus femenines de l’herència dramàtica catalana. Unes escriptores que, en la majoria dels casos, destacaren per la pluridisciplinarietat artística atès que varen escriure tant novel·la com teatre, assaig com poesia i, sovint, van conrear també les arts plàstiques i musicals.

El GAT Teatre presentarà dues obres al Teatre Ateneu. El 22 d’abril a les 20 h representarà Cancel·lada. El text és de Gerard Vàzquez, la direcció de Lluís Tusell i la interpretació d’Àlex Simpson i Joan Santacruz. Un muntatge trufat d’humor absurd, personatges quotidians i situacions Becketianes. La persona espectadora reflexionarà sobre la importància que té posar dedicació i amor a tot el que fem diàriament. Ningú ens ajudarà si nosaltres no ho fem. Els miracles no existeixen. Mentiders és el títol de l’obra que el GAT posarà en escena el 20 de maig a les 20 h. El text és d’Anthony Neilson, direcció de Francesc Vilaró i interpretació de Jaume Pujol, Ferran Alonso, Ana García-Donas, Lydia Ramos, Eduard Lluís, Bea García, Lluis Antón i Elia Giménez. És la nit de Nadal. Dos policies encarregats de donar una mala notícia a un matrimoni gran, és veuen involucrats en un seguit de malentesos i embolics fins arribar al desenllaç final amb sorpreses inesperades. El preu de les entrades per les dues representacions serà de 6 €. Es vendran a www.cerdanyola.cat/teatre.

35 anys de l’Aula de Teatre

D’altra banda, segueix el programa de celebració dels 35 anys de l’Aula de Teatre. El primer semestre de 2022 es veuran 3 espectacles. El 25 de febrer i a les 20 h es representarà Lilith (El incendio del Paraíso), un espectacle creat, dirigit i interpretat per Ana Sanahuja i Clara Garcés. L’obra és una reflexió sobre el pes cultural i el relat religiós que va educar a les dones que vàrem deixar de ser nenes durant els anys 90. Un retrat personal de l’Espanya de la nostra generació. El preu de les entrades és de 12 € taquilla, 10 € anticipada. Venda a www.cerdanyola.cat/teatre

El FEM Monòlegs – 35 es farà el 12 de febrer a les 19 h. Comptarà amb la participació de Mónica Pérez, Esther Soto, Maite Fortuna, Alberto Castro, Carlos del Pozo, Raúl Llopart, Elias Torres, el Mag Igor i la Cia. Caulababa

El preu de les entrades serà de 10 €. Venda d’entrades: una setmana abans a l’ Anskart Tatoo Piercing i el mateix dia a l’Ateneu.

En aquest mateix programa commemoratiu el Mag Igor presenta nou espectacle: Euphoria. Serà el 8 de maig a partir de les 19 h. Un cop s’obri el teló tindreu la sensació d’estar en aquella festa que mai voleu que acabi. Màgia, música i humor són els ingredients que faran que no tingueu temps de badallar. Preu de les entrades 8 €. Venda a www.cerdanyola.cat/teatre.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?