Primers assajos de la banda de l’AMCV: dirigir amb mascareta i tocar a dos metres

64726cd81121b00d59d067e49338b3d6_L

Encara queden entrades (www.agrupaciomusicalcerdanyola.cat) per als concerts que la banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola oferirà el 17 i 18 de juliol als jardins del Castell de Sant Marçal amb totes les garanties sanitàries. L’aforament es limita a 400 persones – que hauran de portar mascareta-, les portes del recinte s’obriran a les 21 hores i el concert començarà a les 22 hores amb una durada de 75 minuts. No hi haurà mitja part, no es vendrà ni menjar ni begudes al recinte i hi haurà més lavabos dels habituals. Unes mesures que han canviat el dia a dia de la banda, que haurà de guardar la distància de seguretat a l’escenari.

COM S’ESTÀ PREPARANT LA BANDA?

Els assajos preconcert de la banda tampoc s’escapen de la normativa especial covid-19. Tots arriben amb mascareta i no se la treuen fins que comencen a tocar, es prenen la temperatura i tothom es posa gel hidroalcohòlic. Dirigir amb mascareta i tocar a dos metres, aquesta podria ser la crònica dels primers assajos de la banda cerdanyolenca en l’era covid-19. “Tots hem agafat els assajos amb il·lusió, tot i que són una mica estranys, els instruments de vent no podem utilitzar la mascareta mentre toquem i per tant hem de mantenir sempre la distància de seguretat, hi ha molta més distància entre el que està en una punta i el que està a l’altra”, explica la Marta, flautista i tresorera de l’entitat. Unes dificultats que ja anunciava el director de la banda, Gerard Pastor: “El primer dia quasi no ens escoltaven i creia que seria impossible, després ja ens vam acostumar i tot va millorar”, A més, per aconseguir aquesta distància de seguretat la banda està assajant a la carpa del PTV. “Allà tot ressona més, però tothom està posant de la seva banda perquè funcioni”. Tots els músics que tocaran al concert han signat un document d’autorresponsabilitat i tenen molt clar que els esforços paguen la pena per oferir a Cerdanyola el concert d’estiu que es mereix.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?