Primer plenari del curs del Consell d’Infants de Cerdanyola

Plenari CIAC al MAC / Foto: Ajuntament de Cerdanyola (NP)

La sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola va ser l’escenari del primer plenari del Consell d’Infants de Cerdanyola, que enguany el formen 45 consellers i conselleres de les escoles de la ciutat. Cada centre educatiu està representat per dos consellers/es de 5è i/o 6è de primària. Enguany pràcticament la totalitat del plenari s’estrena en el càrrec de conseller/a.

La primera reunió va comptar amb la visita de l’alcalde, Carlos Cordón, que no va voler deixar l’oportunitat de saludar els nous consellers i conselleres, desitjar-los sort i encerts i transmetre’ls la importància de saber debatre, arribar a acords i treballar en equip. En la primera reunió d’aquest curs també se’ls hi va explicar el funcionament propi del Consell, que es reunirà de forma mensual i treballarà per comissions. Cada conseller/a va rebre dues samarretes del Consell d’Infants, una carpeta per guardar els documents i una bossa de tela.

El proper plenari serà la primera setmana de desembre i servirà per preparar les activitats i propostes nadalenques del Consell.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?