Preocupació entre els ajuntaments del Vallès Occidental sobre com poder organitzar la cavalcada de Reis

cavalcadaweb

Els ajuntaments del Vallès Occidental estan estudiant com poder realitzar les cavalcades de Reis i els actes del cicle nadalenc en l’actual situació de pandèmia i davant les mesures de contenció de la Covid-19 que es puguin plantejar. Tots estan molt pendents del Pla Sectorial de Cultura que ha d’aprovar els propers dies el PROCICAT i que establirà les obligacions i les recomanacions en aquest àmbit. Així ho han manifestat en la trobada virtual de regidors i regidores de  Cultura de la comarca i la directora dels serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, M. Àngels Torras Ripoll. Des dels diferents ajuntaments s’han plantejat els dubtes que es tenen sobre els diferents actes nadalencs i la seva manera de poder-los portar a terme. En les intervencions dels diferents ajuntaments s’ha posat de manifest les casuístiques ben diferenciades entre poblacions tant diverses com té la comarca, amb municipis molt petits i d’altres molt grans.

El president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha traslladat a la directora “la preocupació dels municipis davant una festa que ha de poder mantenir la màgia i la il·lusió per als infants”. També ha explicat que “els ajuntaments treballen amb la voluntat de poder oferir alternatives a les cavalcades tradicionals per poder evitar les aglomeracions i la mobilitat, però que necessiten poder disposar del Pla Sectorial per poder avançar”.

La directora del serveis Territorials ha avançat la voluntat del Departament de mantenir un espai de diàleg amb els ajuntaments per anar abordant totes les qüestions que es puguin plantejar les properes setmanes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?