Pràcticament definida la pretemporada del CB Cerdanyola al Dia

ef22b354928b6d94927383bb07bbfdd1_L

El bàsquet masculí començarà a moure’s a partir de demà dilluns. Alguns equips de la base del CB Cerdanyola iniciaran els entrenaments sota les estrictes mesures de seguretat i amb el protocol establert per a la COVID-19. “Des del Club Bàsquet Cerdanyola tenim molt clar que la seguretat i la salut és el primer i per aquest motiu ha treballat perquè els nostres jugadors puguin desenvolupar la pràctica esportiva, el més segurs possibles”, assegura l’entitat.

Els dos equips sèniors, no iniciaran la pretemporada fins el dimarts 15 de setembre tot i que de manera voluntària alguns jugadors ja s’exercitaran a Guiera aquesta setmana. Els dos equips seguiran entrenats per Jordi Cornellà i Álex Montes amb reptes importants i ambiciosos a la Copa Catalunya i a la Segona Catalana.

Pel que fa al primer equip, la pretemporada ja està pràcticament definida. Els de Jordi Cornellà debutaran a casa contra el Círcol ‘B’ el 19 de setembre. Una setmana després, el dia 26, els cerdanyolencs visitaran el CN Terrassa un dels rivals a la Copa Catalunya aquesta temporada. El següent cap de setmana serà el torn del Torneig Josep Marcet, que aquest any disputaran el Centre Catòlic, el RCD Espanyol i el Claret de Barcelona. Finalment, la setmana abans de l’inici de lliga, el 10 d’octubre, els de Jordi Cornellà rebran a casa a un dels equips punters de la Copa Catalunya la passada temporada, el Lluïsos de Gràcia. A banda d’aquestes cites, el tècnic continua buscant un darrer partit amistós pel 23 de setembre. Les hores dels partits encara no estan confirmades i es donaran a conèixer a les xarxes socials del club un cop siguin oficials.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?