Polycasa readmet Carles Escolà

6510c214cccfaeb0da17896ee0ad9aa8

L’empresa Polycasa Spain SAU, filial de la multinacional 3A Composites, ha readmès l’exalcalde Carles Escolà. El que va ser la màxima autoritat de Cerdanyola entre el 2015 i el 2019 tornarà al seu lloc de treball demà  3 d’octubre després d’un acte de conciliació on  l’empresa ha acceptat la nul·litat de l’acomiadament i les dues parts han acordat la reincorporació demà mateix.

Escolà havia interposat una demanda judicial contra Polycasa per no readmetre’l després de tornar de la seva excedència forçosa com alcalde de Cerdanyola.  Amb l’acomiadament, remarcava Escolà, Polycasa incomplia l’article 46.1 de l’Estatut dels treballadors, que garanteix el dret de reincorporar-se al seu lloc de treball després d’una excedència forçosa per ocupació de càrrec públic.  Durant el mes d’agost ja es interposar demanda judicial, a través del Col·lectiu Ronda, en la que es sol·licita la declaració d’acomiadament nul i una sanció exemplaritzant a Polycasa Spain SAU, amb l’objectiu de “dissuadir aquesta o qualsevol altra empresa de repetir un comportament repressiu així en el futur”. Durrant aquest temps Escolà ha rebut el suport del comitè d’empresa, de diferents  organitzacions polítiques i sindicals i dels plenaris dels Ajuntaments de Cerdanyola i Ripollet, entre d’altres.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?