Podemos es presenta a la ciutat com una “eina de treball”

65672688a4f4c8a57ea38e20056bdce1

El Cercle Podemos de Cerdanyola es presentava públicament en una assemblea dissabte passat a la plaça de l’Abat Oliba després d’obtenir més de 1.500 vots a Cerdanyola a  les últimes eleccions europees. “Els resultats de les europees, units al descontentament ciutadà” van fer que el grup es posés a treballar fa només un més, explicava el portaveu de Podemos Cerdanyola, Robert Martínez. De moment s’han constituït quatre grups de treball oberts a tothom que hi vulgui implicar-se: el grup de continguts, on es fixa l’agenda política; el grup d’exteriors, que manté contactes amb el territori i altres cercles; el cercle d’organització, que coordina i marca el calendari; i el grup de comunicació. “El que volem és que el poble decideixi el que serem i ens utilitzi com una eina de treball”, apuntava Martínez, que remarcava que ha de ser la ciutadania qui “decideixi tot el que es fa a Cerdanyola”. Per al nou moviment, a la ciutat existeixen molts problemes que encara no tenen solució com el Centre Direccional, el riu Sec o l’atur.

Podemos és un moviment polític d’esquerres que es va crear amb l’objectiu de presentar-se a les eleccions europees i va ser la gran sorpresa ja que va ser la quarta força més votada a Espanya amb cinc escons i un 7,97% dels vots. Però no volen ser vistos com una moda passatgera: “Hem vingut per quedar-nos i per treballar dur”, sentenciaven dissabte.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?