Ple de tràmit després del 28-M

WhatsApp Image 2023-05-30 at 20.16.55

El ple municipal ordinari de maig va servir per aprovar –amb el vot en contra d’En Comú Podem, l’abstenció de la resta de l’oposició i el vot favorable del govern- un total de 17 Reconeixements Extrajudicials d’Obligacions (REO) per serveis prestats a Esports, Espai Públic, Promoció Econòmica i Salut Pública.

“Tenim situacions d’urgència molt complicades que no atenem, però seguim portant al ple aquestes irregularitats. Desitgem que es resolgui”, criticava Cecilia Collado (ECP). “Seguim esperant que el compromís d’eliminar els REO es compleixi”, demanava Gorka Samaniego (Ciutadans). “Hi ha alguns REOS que porten molts anys repetint-se. Costa d’entendre que quatre anys després estiguem amb Guiera i Xarau en situació anòmala”, explicava Íñigo Enterria (ERC). “No són factures irregulars, una altra cosa és el procediment pel qual s’acaben pagant. El compromís era tenir tots els plecs solucionats el 30 de juny per no haver de portar REOS més enllà del 31 de desembre, tot i que sabem que sempre tindrem REOS puntuals. Hem millorat molt, però hi ha marge de millora”, responia el regidor de Serveis Econòmics, Javi Sánchez.

Felicitacions d’ERC, ECP i CS

Els grups municipals d’ERC, ECP i CS van aprofitar el ple per felicitar al PSC per la seva contundent victòria el 28-M. “Felicitar-vos per un resultat històric. Els hi desitgem tota la sort i molts encerts en aquesta etapa que s’obrirà”, destacava Albert Turon (ERC). “Els volem felicitar, tot i que no ens agraden les majories absolutes, però esperem que hi hagi diàleg”, assegurava Cecilia Collado (ECP).

Proper ple

L’últim ple del mandat serà el 14 de juny i estarà dedicat a l’aprovació d’actes. Com ja és tradició, també servirà per acomiadar els regidors que deixen el consistori.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?