Piscines i jocs d’aigua per passar l’estiu a Cerdanyola

jocs_aigua

L’estiu a Cerdanyola també es pot passar de forma refrescant. Les alternatives passen per les tres piscines municipals exteriors i els jocs d’aigua del Parc Cordelles i el Turonet.

Les tres piscines obriran tots els dies de la setmana i tancaran les portes el 4 de setembre, uns dies abans de l’habitual, coincidint amb l’inici del calendari escolar, que el curs vinent s’ha avançat.

Fins al 4 de setembre

La piscina del Turonet obre de dilluns a diumenge de 10:30h a 19:30h. L’espai disposa de dues piscines, una de gran i una de petita, una àmplia zona de gespa i servei de bar durant tot l’horari. La piscina ofereix abonaments de temporada familiars i individuals, a banda de les entrades individuals per a dies amb preus adaptats a adults, infants i gent gran. També hi ha entrades a preu més reduït per accedir a la piscina a partir de les 17h. Les entrades es poden comprar online al web https://www.piscinesestiu.cat/elturonet/ registrant-se prèviament. Les entrades puntuals d’un dia també es poden comprar a la mateixa piscina.

La piscina del Centre Cívic Montflorit també obrirà també de dilluns a divendres. Fins al 29 de juliol el seu horari serà de 12h a 19h i entre el 30 de juliol i el 4 de setembre es podrà accedir d’11h a 19h. La piscina està ubicada al Centre Cívic de Monflorit, en una zona tranquil·la i acollidora amb servei de restaurant. La piscina ofereix una àmplia modalitat d’entrades puntuals i abonaments per dies, mensuals, de temporada per a famílies monoparentals… és recomanable reservar amb antelació per controlar l’aforament, sobretot els caps de setmana, al telèfon 684 39 89 58 o 93 691 52 62.

La Zona Esportiva Municipal del Bosc Tancat, que romandrà oberta fins al setembre, obrirà de dilluns a diumenge de les 10h a les 19h. El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. Les piscines ofereixen entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana. També hi ha l’opció de comprar un abonament quinzenal.

 

Jocs d’aigua tots els dies de la setmana de 10.30 a 20h

 

Els jocs d’aigua del parc Cordelles i del parc del Turonet funcionaran tots els dies de la setmana de 10:30 a 20h. Aquestes instal·lacions fan servir un sistema de recirculació de l’aigua garantint la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. Els infants han de prémer un botó que acciona l’aigua durant aproximadament quatre minuts. L’aigua es recollida per un sistema de recirculació per reaprofitar-la; a més es garanteix la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. Els jocs del parc de Cordelles escenifiquen una escena marina amb peixos, vaixell, canons d’aigua i tortugues, entre d’altres. Tot plegat instal·lat al centre de l’antiga bassa. Al mur d’aquesta s´han realitzat diferents obertures per poder accedir amb comoditat i l’actuació a permès alhora recuperar el muret amb la seva pedra original.

D’altra banda, també us podeu refrescar als jocs d’aigua desmuntables al parc del Turonet, a la plaça central situada entre el passeig d’Horta i la ronda de Cerdanyola. Aquests jocs seran retirats una vegada passat l’estiu.

Els jocs d’aigua estan pensats per refrescar-se durant l’estiu i per tant l’ús d’aquestes instal·lacions ha de ser responsable per part dels infants i també acompanyants. Hi haurà la presencia d’agents cívics durant l’horari de funcionament de la zona de jocs per tal que es respectin les normes d’ús de les instal·lacions.

Redacció


Banner Ficcions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?