Piscines i jocs d’aigua per passar l’estiu a Cerdanyola

jocs_aigua

L’estiu a Cerdanyola també es pot passar de forma refrescant. Les alternatives passen per les tres piscines municipals exteriors i els jocs d’aigua del Parc Cordelles i el Turonet.

Les tres piscines obriran tots els dies de la setmana i tancaran les portes el 4 de setembre, uns dies abans de l’habitual, coincidint amb l’inici del calendari escolar, que el curs vinent s’ha avançat.

Fins al 4 de setembre

La piscina del Turonet obre de dilluns a diumenge de 10:30h a 19:30h. L’espai disposa de dues piscines, una de gran i una de petita, una àmplia zona de gespa i servei de bar durant tot l’horari. La piscina ofereix abonaments de temporada familiars i individuals, a banda de les entrades individuals per a dies amb preus adaptats a adults, infants i gent gran. També hi ha entrades a preu més reduït per accedir a la piscina a partir de les 17h. Les entrades es poden comprar online al web https://www.piscinesestiu.cat/elturonet/ registrant-se prèviament. Les entrades puntuals d’un dia també es poden comprar a la mateixa piscina.

La piscina del Centre Cívic Montflorit també obrirà també de dilluns a divendres. Fins al 29 de juliol el seu horari serà de 12h a 19h i entre el 30 de juliol i el 4 de setembre es podrà accedir d’11h a 19h. La piscina està ubicada al Centre Cívic de Monflorit, en una zona tranquil·la i acollidora amb servei de restaurant. La piscina ofereix una àmplia modalitat d’entrades puntuals i abonaments per dies, mensuals, de temporada per a famílies monoparentals… és recomanable reservar amb antelació per controlar l’aforament, sobretot els caps de setmana, al telèfon 684 39 89 58 o 93 691 52 62.

La Zona Esportiva Municipal del Bosc Tancat, que romandrà oberta fins al setembre, obrirà de dilluns a diumenge de les 10h a les 19h. El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. Les piscines ofereixen entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana. També hi ha l’opció de comprar un abonament quinzenal.

 

Jocs d’aigua tots els dies de la setmana de 10.30 a 20h

 

Els jocs d’aigua del parc Cordelles i del parc del Turonet funcionaran tots els dies de la setmana de 10:30 a 20h. Aquestes instal·lacions fan servir un sistema de recirculació de l’aigua garantint la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. Els infants han de prémer un botó que acciona l’aigua durant aproximadament quatre minuts. L’aigua es recollida per un sistema de recirculació per reaprofitar-la; a més es garanteix la seva qualitat tractant-la amb un sistema de desinfecció ultraviolats. Els jocs del parc de Cordelles escenifiquen una escena marina amb peixos, vaixell, canons d’aigua i tortugues, entre d’altres. Tot plegat instal·lat al centre de l’antiga bassa. Al mur d’aquesta s´han realitzat diferents obertures per poder accedir amb comoditat i l’actuació a permès alhora recuperar el muret amb la seva pedra original.

D’altra banda, també us podeu refrescar als jocs d’aigua desmuntables al parc del Turonet, a la plaça central situada entre el passeig d’Horta i la ronda de Cerdanyola. Aquests jocs seran retirats una vegada passat l’estiu.

Els jocs d’aigua estan pensats per refrescar-se durant l’estiu i per tant l’ús d’aquestes instal·lacions ha de ser responsable per part dels infants i també acompanyants. Hi haurà la presencia d’agents cívics durant l’horari de funcionament de la zona de jocs per tal que es respectin les normes d’ús de les instal·lacions.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?