PIMEC sol·licita als ajuntaments catalans definir uns Pressupostos de 2021 amb unes ordenances fiscals coherents amb la situació de crisi

web-ok-p21

Les seus i delegacions de la patronal PIMEC arreu del territori demanen els consistoris de les diferents demarcacions no augmentar la pressió fiscal. Així, sol·liciten als consistoris definir uns comptes amb unes ordenances fiscals coherents amb la situació de crisi sanitària, social, econòmica i empresarial a causa de la pandèmia.

La patronal ha recordat als alcaldes i alcaldesses de cada demarcació que el Govern espanyol va suspendre al setembre les regles fiscals i els compromisos de dèficit de manera extraordinària per al 2020 i 2021 al conjunt de les administracions públiques, quelcom que permet que tots els consistoris puguin utilitzar els seus romanents en aquest període, xifrats en un total de 16.727,2 milions d’euros el 2019 per al conjunt d’Espanya.

Així doncs, han demanat als ajuntaments no incrementar més la pressió fiscal i destinar els recursos a reactivar l’economia local, impulsar la competitivitat empresarial i donar respostes a les necessitats financeres de les empreses. En aquest sentit, han recordat que la recuperació econòmica no arribarà fins que el principal motor econòmic no recuperi la seva activitat, tot referint-se a les pimes i els autònoms, les quals segueixen fent front a les seves despeses mentre pateixen una greu caiguda d’ingressos.

L’entitat assegura que sense ajudes al teixit productiu no podrem evitar més tancaments de negocis i la pèrdua de llocs de treball i de riquesa i ha manifestat que l’activitat econòmica és totalment compatible amb la seguretat de la salut de les persones.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?