PIMEC demana ampliar el termini de recuperació del permís retribuïble a dos anys

e6016113b58321823ef4c9ba6bd5a33c

Davant les moltes peticions per part d’empreses, PIMEC demana ampliar el termini de recuperació del permís retribuït recuperable fins al 31 de desembre de 2021, tenint en compte la impossibilitat de moltes empreses de poder-ho fer efectiu durant aquest any. Així ho constatat l’entitat a través del dispositiu d’atenció i suport a pimes i autònoms que ha habilitat davant la crisi del coronavirus. La patronal també demana que sigui possible la polivalència de funcions de manera excepcional, per donar suport a les àrees que ho necessitin o per evitar sobresaturar les que ja estiguin cobertes. Així mateix, PIMEC proposa que aquells convenis que tinguin excés d’hores puguin compensar-les amb les hores recuperables i, si fos possible, en acords de vacances.

L’entitat lamenta, un cop més, aquesta mesura “mancada de seguretat jurídica, improvisada i sense el consens de l’entorn empresarial”. La patronal alerta de la situació de fallida en què es troben ja moltes empreses, especialment aquelles que des que es va decretar l’estat d’alarma no han pogut facturar i, per tant, demana al Govern espanyol que tingui en compte aquestes peticions i que “no forci més la capacitat de resistència de les pimes, comerços i autònoms”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?