Pérez Tapias: “S’ha de reconstruir el projecte socialista”

15d406f06ce12f2ac57cb5137d1afc69

El candidat a la Secretaria General del PSOE, José Antonio Pérez Tapias, ha assegurat en una trobada amb militants a l’AV Fontetes que “s’ha de reconstruir el projecte socialista per tornar a presentar-nos a la ciutadania com un partit d’esquerres”. Per al candidat, “el PSOE té fam de renovació i de nous projectes qiue s’han de satisfer entre tots”. La primera secretaria del PSC de Cerdanyola, Carme Carmona, remarcava que tant al PSC com al PSOE “el debat d’idees” és el protagonista actualment.

En declaracions prèvies als mitjans de comunicació, Pérez Tapias considerava que la proposta de pregunta de Miquel Iceta (PSC) per a la consulta mereix “un aplaudiment” perquè obre una via per “desbloquejar la situació” i “posa sobre la taula una altra possibilitat”. El candidat a la Secretaria General del PSOE assegurava així és possible plantejar la consulta com s’havia proposat inicialment: “Una consulta legal i on els catalans puguin donar la seva opinió respecte a la inserció de Catalunya a l’Estat espanyol”. D’altra banda, Pérez Tapias, ha descrit com a “lamentable” l’actual relació entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy: “El que nosaltres estem procurant és estendre ponts on altres de vegades es dediquen a cavar trinxeres”, afirmava el candidat socialista.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?