Pedro Arco: “Cerdanyola ha de deixar de perdre oportunitats”

WhatsApp Image 2023-05-26 at 10.26.35

En Comú Podem arriba a les eleccions municipals amb la voluntat que “Cerdanyola deixi de perdre oportunitats”. Així ho destacava l’alcaldable Pedro Arco en l’acte final de campanya de la coalició. Per a ell, Cerdanyola no ha avançat al mateix ritme que altres ciutats i s’ha de col·locar en el lloc que mereix. “La nostra prioritat són les necessitats de la ciutat, no els personalismes”, remarcava el candidat.

L’alcaldable de la coalició violeta anunciava que volen “escoltar i donar veu a la gent del poble” amb centres cívics actualitzats a cada barri, amb pressupostos participatius i  ordenances de participació i transparència. La coalició també aposta per auditar el contracte de neteja de l’espai públic, un pla de movilitat i un d’inversions i un hospital Ernest Lluch de gestió pública.

Abans de la intervenció d’Arco, el número 2 de la llista, Santi Cayuela, assegurava que volen que el 17 de juny hi hagi “un govern d’esquerres progressistes de debò” que “afronti les moltes necessitats del municipi”.

 “Aquesta és una candidatura plena de dignitat i de gent treballadora”, apuntava la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán, que criticava al goverm del PSC per no haver-se plantat davant la Generalitat per exigir la construcció de l’hospital Ernest Lluch o “voler construir 5.000 habitatges en el sòl contaminat” del centre Direccional.

“El govern del PSC ha posat la pastanaga davan En Comú Podem i després s’ha oblidat dels acords”, lamentava l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, que critiva el govern socialista per no defensar els interessos del  municipi.

“A les eleccions municipals no només ens juguem els Ajuntaments, sinó revalidar el govern de coalició al desembre”, explivaca la coportaveu de Podemos, Isa Serra: “Amb la valentia de Comuns i Podem s’ha demostrat que la política és l’eina per transformar i per avançar cap a una societat millor”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?