Paula Ferron i Laura Valverde, primers fitxatges del Cerdanyola CH

juntes_ok

Després de la retirada de Laia Pera i  l’adéu de Joana Xicota, Dai Silva, Adriana Gutiérrez i Maria Figuerola, el Cerdanyola CH comença a fer públics els primers esboços del seu primer equip per a la temporada 2022-23.

Renovació de Mariona Surós i Gemma Solé

La portera Mariona Surós i la jugadora Gemma Solé, dos pilars per a l’equip, han renovat. Els primers fitxatges són Paula Ferron i Laura Valverde. La primera té 25 anys i procedeix  del CP Voltregà, on ha jugat aquesta última temporada. Anteriorment, havia estat des dels 11 anys al HC Palau. Allà va ser campiona de Catalunya i Espanya dues vegades amb el Fem 16, ha guanyat 3 Ok Liga i una Copa d’Europa. Dues vegades sotscampiona de la Copa de la Reina. Va començar a patinar i a jugar al CH Caldes amb 4 anys, però amb 11 anys l’equip es va desfer i va anar al Palau per poder seguir jugant. Amb 19 anys, Laura Valverde arriba de l’Sferic Terrassa, on ha jugat tota la vida i  on ha estat campiona de Catalunya fem17, sotscampiona d’Espanya aquell mateix any, tercera en el campionat europeu i campiona de la primera Copa Federacio Femenina que es va disputar. Ha jugat a Nacional Catalana i Ok Liga i ha estat la líder de l’equip els últims anys. El club assegura que “segueix treballant” per definir la plantilla del pròxim any, en la qual també es comptarà amb jugadores de la base com s’ha començat a fer aquesta passada temporada.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?