Pau Ortolà serà l’alcaldable de Ciutadans a les municipals de 2023

WhatsApp Image 2022-12-18 at 09.20.02

L’actual regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Cerdanyola, Pau Ortolà, serà l’alcaldable de la formació taronja a les eleccions municipals de 2023. Actualment el partit treballa en l’elaboració d’una candidatura que “comptarà al màxim” amb les persones que han donat suport a la formació fins ara. “Intentarem fer una llista que estigui a l’alçada del que mereix Cerdanyola. Tenim talent i podem buscar més talent fora”, assegurava el ja candidat a una carpa instal·lada al barri de Serraperera.  “Estem molt contents de poder presentar la nostra candidatura a Serraparera, un dels barris que més creu en el nostre projecte”, celebrava Pau Ortolà, que agraïa la tasca feta per Sonia Rodríguez i María Valle, anteriors alcaldables del partit.

“Intentaré estar a l’alçada del repte que se’m planteja al presentar-me com a alcaldable de Ciutadans a Cerdanyola”, anunciava el que va ser número 2 a les últimes municipals. En seu primer acte públic com alcaldable destacava que el govern socialista pot millorar en molts aspectes: “Amb nou regidors ha optat per buscar majories amb Podem i partits independentistes. L’execució de les inversions de l’últim pressupost no arriba al 20%. Amb la influència que hem pogut tenir l’hem fet servir pel bé de la ciutat. Hem intentat ser constructius durant el mandat i hem pactat la nostra abstenció en temes importants de la ciutat com el pressupost”. En aquest sentit, assegurava que “CS és una força útil per a la ciutat i en la mesura que tinguem un bon resultat Cerdanyola ho notarà per bé”. Per a ell, ser l’alcaldable de la formació és “una responsabilitat en els temps difícils que vivim” i afegia que és important que Ciutadans “segueixi representat en les institucions i floreixi una altra vegada per representar als catalans i als ciutadans de Cerdanyola”.

També especialment crítica amb el PSC es mostrava la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Anna Grau. “El govern socialista deixa molt a desitjar, podria fer molt més pels habitants d’aquesta ciutat i nosaltres tenim unes quantes idees per millorar això. Ens presentem a les eleccions municipals amb el plantejament de canviar les coses població a població, però amb una visió global. Volem estar al servei de la gent”. Per a Grau, el PSC “s’ha acostumat a guanyar les eleccions prometent una cosa i després fent una altra”. En aquesta línia, apuntava que Ciutadans aspira a impedir que hi hagi desviacions en les promeses electorals i a oferir seriositat: “Allà on Ciutadans és decisiu, les coses es fan bé”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?