Papallones violetes com a símbol contra la violència de gènere

mariposa

La iniciativa ‘El latido de las mariposas’, una campanya impulsada per Isabel Gallardo i Itziar Prats, ja és present a Cerdanyola. L’aparador del local Dolç i Salat (DiS) acull la iniciativa d’una dona que ha estat capaç de transformar el dolor de la violència viscuda en un projecte de prevenció i educació. Mitjançant la creació de papallones, en record de les seves filles, simbolitza la transformació i el canvi necessari per aconseguir una societat lliure de violències masclistes.

Davant l’alcalde Carlos Cordón, la regidora de Feminisme i LGTBQ+, Glòria Urbano, el regidor d’Educació, David González, la regidora Sonia Rodríguez (Cs) i la diputada María Valle (Cs), Montse Herrera va presentar el projecte i va demanar als representants del consistori que tinguin en compte la iniciativa per fer programes de sensibilització a les escoles de la ciutat.

Al març la plataforma ciutadana Per una Cerdanyola Millor tenia previst fer un acte de presentació del projecte, però la pandèmia ho va impedir. “Ara s’ha pogut fer la presentació de el projecte utilitzant un aparador per donar-li visibilitat. Des de demà tots els que vulgueu podeu venir a posar la vostra papallona. Perquè el batec de les papallones depèn de la nostra actitud i només des de l’educació podrem vèncer a la violència de gènere”, apuntava la propietària de DiS i portaveu de la plataforma.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?