Pamela Palenciano presentarà el seu nou espectacle al teatre Ateneu

WhatsApp Image 2023-09-15 at 08.52.13

L’actriu, comunicadora i activista feminista, torna a Cerdanyola el 27 de setembre al Teatre Ateneu (20 hores) amb el seu nou espectacle Arrancamiento. Per veure la representació teatral cal reservar l’entrada gratuïta a www.cerdanyola.cat/teatre

La programació d’aquesta acció teatral forma part de les accions i projectes feministes que l’Ajuntament organitza anualment a través de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme en el marc d’una política transversal per tal d’oferir un programa cultural feminista i activista a la ciutat.

Arrancamiento, de Pamela Palencianoés un espectacle contra la violència institucional que pateixen les mares que denuncien abusos sexuals contra les seves filles i fills. Segons el Consell d’Europa, 1 de cada 5 menors pateix violència sexual abans de fer 18 anys. A Espanya no hi ha estadístiques oficials, però un estudi recent, centrat al país, supera aquesta estimació: 2 de cada 5 nens i nenes ho han patit. A Arrancamiento, Pamela Palenciano fa ús del seu particular estil per donar veu i posar en escena aquesta realitat. Ens explica la història de mares lluitadores, filles i fills desdibuixats, pares abusadors i jutges que perpetuen aquesta tortura.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?