Paco Aranda (PSC): “Hem tenyit de vermell la comarca i el 23-J volem continuar”

IMG-20230711-WA0029

El primer secretari del PSC Vallès Occidental Sud, Paco Aranda, fa una crida a la ciutadania a votar el 23-J per evitar l’entrada de l’extrema dreta a les institucions: “Són dates complicades, però serà molt més complicat per a Espanya si tenim a Abascal com a vicepresident si no anem a votar”.

Aranda ha destacat la importància de confiar en la tasca del partit socialista “així com vam saber confiar en la gestió d’en Carlos amb aquesta majoria absoluta, també cal que confiïn en Pedro Sánchez”. Durant el seu discurs, recorda la feina feta durant els darrers quatre anys de legislatura del partit socialista, com el fet de passar per una pandèmia mundial i el context d’una guerra a Ucraïna. “Hem aconseguit fer escut social de protecció de la ciutadania d’aquells que més pateixen” i per això, explica el candidat, cal confiar en l’avenç que vindrà de Sánchez.

Després del debat polític celebrat el darrer dilluns al Congrés, Aranda posa de manifest les dues opcions per què Espanya opta davant les pròximes eleccions generals “votar progressista i socialista, que és l’únic vot que garanteix que Pedro Sánchez segueixi a la Moncloa; o votar anar cap endarrere”. En aquest sentit, el diputat fa menció a la intervenció del PP per part de Feijóo, tot explicant que “va comprar el marc de la ultradreta, un marc de total debat, de dir mentides… està totalment abraçat a VOX”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?