Oportunitat per a joves emprenedors

55bd777287987cb3888bd81f33e8a7ad

L’empresa Millor Battery de Baltasar López, que dissenya i fabrica bateries en petites i mitjanes sèries per a vehicles elèctrics i aplicacions d’energies renovables, va ser el projecte guanyador de la primera edició del Programa Yuzz Cerdanyola.

Ara la iniciativa, adreçada a promocionar el talent jove i l’esperit emprenedor entre els joves de 18 a 31 anys, ha obert les inscripcions -s’han de fer a través del formulari que trobaran a http://yuzz.org.es/ o bé adreçant-se a la masia de can Serraperera- per a la segona edició.

El programa Yuzz, organitzat pel Banc de Santander dirigit i coordinat per CISE (Centro Internacional Santander Emprendimiento), consisteix en facilitar el desenvolupament de la idea de negoci presentada pels participants a través de formació, mentoratge, assessorament i networking. L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, hi participa en aquesta iniciativa a través de Yuzz Cerdanyola. Com a novetat en aquesta edició s’emetrà un títol d’Expert en emprenedoria Yuzz als participants.

El programa té una durada de cinc mesos, durant els quals els joves inscrits rebran formació impartida per experts professionals d’arreu de l’Estat. Una vegada finalitzat el procés de formació i suport als participants, es valorarà el millor projecte de Cerdanyola, que guanyarà un viatge a Silicon Valley on participarà en fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors.

A la seva tornada, competirà amb els millors projectes de tot l’Estat per una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros que podrà utilitzar en el desenvolupament del seu negoci. La proposta també inclou un premi per a millor projecte fet per una dona, a nivell estatal, el qual està dotat amb 20.000 euros i l’impuls a la internacionalització dels projectes a través d’altres centres Yuzz en països de Llatinoamèrica. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?